• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CONTINUITYJemné a legální změny vědomí
    Tento klub je určen těm, kdo si rádi hrají s jemným vylaďováním stavu vědomí pomocí bylinek a dalších doplňků výživy, ale i dalších metod jako cvičení, meditací, úprav stravy, atd. Zkrátka jak reaguje naše mysl, vnímání a pocit ze světa, když změníme něco ve stavu svého těla, dodáme (nebo ubereme) nějaký element zvenčí. Existuje mnoho substancí a materiálů, které mají jasně vnímatelné účinky buď hned nebo po nějaké době užívání. A je mnoho lidí, kteří se už silnějších drog nabažili, vůbec po nich netouží nebo se z nich pokaždé potřebují zotavit;), a zajímají se o to, co všechno existuje zejména v rostlinné říši, co jim může být prospěšné. Okrajově tu mají své místo i silnější legální drogy, zejména všelijaké kombinace bylinných účinných látek.
    rozbalit záhlaví
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    QWWERTY: tak koukam že kratom maj už i na botanicu

nicméně můj aktuální dotaz je směřovanej na guaranu - bral sem taky na botanicu (50g/80kč) nicméně buď už sem totálně slepej nebo ji už nemaj v katalogu (a nevim proč se mi tváŕí předchozí nákupy jako prázdný), takže bych potřeboval tip na nějakej shop, kterej je na tom cenově přijatelně a popř. už ste ho někdo vyzkoušel
    preferoval bych zase čistej práškovej stav - žádný lisovaný pilule z nějakýho fitness shopu
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    CONTINUITY: http://www.3shops.cz/smartshop/entheogeny/kratom.html

ale těžko říct jak to bude vypadat s porovnánim cen - a na ten report sem sám zvědavej
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    http://www.kratom-world.com/kratom_chemistry.html
    Zajímavá směs účinků, malý dávky stimulující, vyšší opioidní, přitom účinný látky příbuzný psychedelikům....hmm, si asi pořídím tak unci, zaexperimentuju s různýma dávkama a dám report ;)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    tak ten kratom vypadá dobře |!|
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    NAVARA: hehe, to ještě nevím, na to budu ještě potřebovat testovat a sehnat ten zdroj ;))....zatím prostě projevuju vlastní dojmy a chutě ;)

(....a ani netuším, jak moc je jiných lidí, co by jim to sedlo ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CONTINUITY: pripravujes PR materialy pro otevreni viral businessu? :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Obyvatelé tamtoho serveru, zpravidla zkušení uživatelé spousty hustých substancí, hlásili, že se Kratomem zmastili jak máslo ;), že se líbilo jak pro relaxaci, tak pro ty kdo se v běžným životě potřebují psychicky uvolnit, a přitom se chemicky nejedná o opiát (jen má trochu podobné aktivity na receptorech), neobjeví se v drogotestech, zmaštěnost je relativně mírná a bezpečná, zkrátka pohoda :)

Přesně takovou zkušenost mám z Mystical Rituálu, chodila jsem na guávovej džusík s Kratomem 3x denně a spolu s príma muzikou a atmoškou mi to dokonale stačilo ke spokojenosti :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Máte někdo dobrý spolehlivý zdroj Kratomu ?
    Zrovna si o něm čtu na opiophile.org, kde si výraznýma účinkama vysloužil vlastní fórum, což je tedy co říct ;)), a vypadá to, že toho umí ještě více, než to fakt milé klidné příjemno, co jsem s ním zažila tuhle na akci :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    YBUKO: Ma spoustu mineralu, ktery cloveku muzou udelat dobre na naladu a celkove posilit, kdyz mu zrovna to chybi, nepovim ti presne co, ale vim ze mne tak nejak funguje, a ted jsem to info nekde videla a davalo to smysl ;)
    Alkaloidu ma bohuzel stopova mnozstvi ;)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    YBUKO: jj, posypani peti druhy bylinek na prani !:)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Kuk;) Ájurvédská zmastírna na party Xhedonix :o)

CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    NAVARA: lol ;) a jo ;)
    tak kren určitě pročišťuje a aktivuje ledacost :o)

NAVARA
    NAVARA --- ---
    CONTINUITY: křen :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    EKIM: Koření, stejně jako ostatní byliny, jsou v podstatě léky, mají spoustu účinků na tělo, mohou člověku s konkrétním zdravotním problémem pomoct nebo přitížit, to je naprosto normální. Nevím co je přesně wasabi, ale je to něco docela silnýho a taky z toho cítím účinky v hlavě :)
    EKIM
    EKIM --- ---
    Chci se takhle zeptat je mozny aby konzumace wasabi pomahalo od migreny? Totiz me to takhle funguje,sem divnej nebo ma nekdo podobnou zkus. ,Jasne neni to uplne zmena vedomi ale kdo trpi migrenama tak muze rict ze jo.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    YBUKO: nemá, jen nedostatek neumožňuje vervům správně pracovat... což ale při doplnění může být jízda..
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    chystám se, zjistila jsem náhodou, že hořčíku mám nejspíš nedostatek a na vědomí to může mít nemalej vliv...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KETHAMINA: wasabi mnam mnam, sme nedavno s kamaradem jedli sushi a postupne zvysovali porci wasabi, ktery jsme si na to dali... moc se mi libi, jak to z pusy projede nahoru do nosu... mmchdm mi bylo nedavno receno, ze wasabi je pry nervovy jed :)))
    no rozdil mezi lekem a jedem holt opravdu v tom davkovani :-)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ROCKMAN: fuu, jako alergik mám nosní sliznici prosmrkanou do tenka - to bych nezvládla. Jinak ale v jídle neva a miluju wasabi.
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    KETHAMINA: zajimavy, s cibuli, neco jako by tebou proplouval ohynek? ohen, pridava jasnost, energii, smerovani, pokud je vyrovnany, uchopeny, zvladany, spravna trocha ho .. :) ..
    SVORO: napriklad, se muzes sam udrzovat vedome v naladeni ktere je blizke naladeni ktere vyvolava trava. nepotrebujes k tomu z venku nic. nejede to uplne samo ale jede to jak piskas ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam