BEERUSH: Aaale, dlouho jsem koumala nad tvou poznamkou z ceho vychazi ty zabrany a spis se mi vyjevilo z ceho vychazi ten zajem ;-). Je to proste tabu/limit/error ("to" ted myslim neco jako sexualni kontakt mezi cizinci na zaklade povrchni sympatie, bez slozitych arrangementu), nemam na to precedens. A jsem uz takova ze jak neco "nemuzu udelat" (mam tam limit), tak o to vic mne to zajima/fascinuje, resp. irituje mne ten limit; jaktoze jsem omezena?
Coz je set & setting celkem na houby.
Protoze "filosoficky idealne" mi v podstate jde o to, ze kontakt zensko-muzskych energii obecne je supr vec. Staci to sledovat na tech nesexualnich urovnich, jak to boostuje IMHO obe strany. To ze je casto blokovany IMHO hrozne prispiva k te kolektivni neuroze atd. co v tehle kulture mame. Ale aby to "fungovalo", aby to bylo "cisty", nemuze v tom mit clovek asi svou osobni agendu (napr. 'mam jakysi tabu ktery ja chci prekonat'). Cili se oblouckem vratim kde uz jsem byla driv, tj. k zaveru ze az mi bude uplne fuk zda budu mit neco sexualniho s nekym, pak klidne muzu. Dokud mi to fuk neni, tak je asi blbost se do toho zapletat.