LAURA_P: Tohle je věc která mi přijde zvláštní - Za 10 let vztah uklouznutí ustojí. proč je to problém teď, protože ho miluješ, ale za 10 let, když ho budeš pořád stejně milovat už to problém neni? To zní jako bys sama o sobě věděla, že nedokážeš mít sex pouze s jedním člověkem po tak dlouho dobu a pokud to tak je, proč to odkládat o takovej časovej úsek?
Myslim že žárlivost je hodně o nadvládě. Spousta lidí žárlivost toleruje,přijde jim dokonce sexy, když ten druhej krapet žárlí. Jednou ustoupíš trochu, druhej si na to zvykne a začne tlačit víc - zkušenost. Je to jen o tom, co všechno ti ten druhej žárlivýma scénama atd zakáže a dovolí. Samozřejmně - ne každej je takovej, ale na začátku všechno vypadá mile a neškodně. Ani dominantnější ve vztahu by si neměl diktovat pravidla, protože jako lidi jsme si rovni. Nikdo neni níž, ani vejš. Už jen smejšlení že to tak může bejt je podle mě špatně.
Tu ztrátu intimity asi nedokážu pochopit, ale budiš.
CYBERKOTLIK: Tvůj příklad sem pochopil typicky - chlap je s ženskou a milence tvrdí že se rozvede a neudělá to, manželce tvrdí že se rozejde a neudělá to. Takhle sem to myslel. V tom případě je bastard protože lže, bojí se konfrontace ergo si nedokáže stát za svym jednáním ani si ho sám před sebou obhájit. Takhle sem to pochopil, nic jinýho v tom nehledej.
Moji rodiče mě vychovali v tom, že ženský se nemaj holit páč je to proti přírodě, chlap nesmí používat deodorant protože je to homosexuální a ženská patří do kuchyně. Všechno se řešilo násilím a to poslední co bych byl mohl mít je vlastní názor. Všechno co řikám sem si v sobě vybudoval sám od nuly, rozhodně to neni proto že mi to někdo řekl, nebo mě tak vychoval :)