• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CHIMERA: Zkoušelas proteiny? Ty mi na ty setrvalé pocity hladu dost fungujou, zrovna si jdu namíchat koktejl.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MARKYSHA: po stém marném pokusu jsem pochopila, že není důležité, kdo má na to jaké rozporuplné názory, ale jestli to na mě zabere. to mi stačilo. jinak já jsem změřená i na tanitě a samotnou poradkyni málem šlahlo, když mi tanita ukázala 52 kilo svalů... a když jsem se jí ptala, jak je to možné, tak se zamyslela a prý je to tím, že jak nosím velkou váhu, tělo se musí snažit tvořit svaly :-D
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ARGANNAH: Já mám syna 4 roky a dceru 1,75, ale není to pro mě problém, jen nevím, jestli na to nejdu špatně.
    MADIETTA: Tak já doufám, že se tu třeba někdo najde, kdo mi odpoví, živit neužitečný flame mně nebaví. Tak já zkusím ještě jednoho výživáře a bodystat.
    CHIMERA: Což o to zvládnout by se to dalo, ale četla jsem na to rozporuplný názory.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    ARGANNAH: no na mě to v dané situaci, jako má ona, jediné zabralo.
    a ohledně hladovění je to tak, že mám hlad stejně furt. všichni tvrdí, že ho mít nemůžu, ale už hodinu po jídle mám strašnej hlad. ty zbylé 2 hodiny se musím přemáhat. a platí to, i když sežeru kačenu s knedlíkem a zelím...
    nevím, jak Markysha, ale stálo by za to, kdyby napsala, jak to má s pocitem hladu...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MADIETTA: Je fakt, že někteří to mají extrémní. Mojí obézní kamarádce (silně obézní) se asi pomalu stává osudným ten součansý trend gastrokultury. Ona už se prostě o nic jiného nezajímá, obchází farmářské trhy, food festivaly, vyhlášené restaurace, vaří samozřejmě i doma, a je zcela ponořena do tématiky jídla.
    A lesní maliny by připadaly v úvahu tehdy, kdyby se prodávaly na trhu. Ty by sis předpokládám pro ně došla do lesa.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MADIETTA: ono se to nedá rozlišovat na "hubení" a "tlustí". já byla 38 let hubená a teď jsem pár let tlustá. mám pořád svou dřívější mentalitu, ale musím myslet na to, že mám pravidelně jíst. nejde mi to. zamlada jsem jedla 1 - 2x denně, jak to vyšlo... to už ale nejde.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    CHIMERA: Tohle bych naopak přesně nedělala, další položka do seznamu hladovění, krátkodobě snad účinná, dlouhodobě v Markyshině případě imho kontraproduktivní. Naopak. Ohlídat si bazál, ohlídat si bazál, opakovat si to jako mantru před spaním klidně. ;)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MARKYSHA: Hele, nemá smysl se o něco snažit s batoletem (nebo je malá ještě kojenec?), rozesranou imunitou a vypsychovaná. Dej si dohromady zdraví, hodně odpočívej, zkus zajistit, abys za všech podmínek (i třeba během těch angín) měla dost živin (mixovat si polívky? nebo tak něco?) a stabilizuj svůj jídelníček. Dej tomu pár měsíců klidu, ono se to postupně srovná a až se budeš cítit zdravá, tak se má smysl bavit o redukčním režimu.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MARKYSHA: osvědčilo se mi jediné, nejíst po 17. hodině. je to hukot a musí se to vydržet alespoň 6 týdnů, což je doba, kdy na to tělo najede... nevím, jestli bys to s dvěma malochama teď zvládla :(
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Mě zaujalo, jak tu někdo psal, že tlustí lidi jsou nenormální a úchylní, protože myslí na jídlo, i když nejedí, a těší se na něj. Ty jo, fakt vy štíhlí nikdy nedostanete na nic dobrýho chuť a netěšíte se, až si to dáte?

Jako já bych se taky strašně moc chtěla dostat do fáze "food is fuel" a prostě k němu být lhostejná, ale když ono je tolik věcí, co mi zkrátka chutnají... hmmm... stačí mi třeba pomyslet na misku plnou lesních malin a tečou mi sliny z tlamy a úplně cítím tu vůni a na jazyku tu chuť a .... a je mi jasný, proč prostě nikdy nebudu hubená. :-/
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MARKYSHA: máš nežrat a cvičit, protože o svém stravování a pohybu akorát lžeš nám i sobě do kapsy a nechceš si přiznat, že jsi prostě rozežraná líná prasnice. Čemu na tom nerozumíš, co ti tu lidé říkají? ;-)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    CARODEJNICE: A to je teda těch 30% nebo tak nějak?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    CORNELA: Jo ale to nemůžou lidi na AD.

A jaký teda máte názor? Mám ty kj zvýšit a neno naopak po nějakém vynuceném hladovění snížit a navyšovat postupně na doporučenou dávku? Já teda doufám, že už nebudu chytat takový šílenosti, dostala jsem Imunor, který by mi mělv obranyschopnosti pomoct.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CORNELA: Ale tak to jsou jednodušší způsoby, stačí je postavit ke zdi a postřílet a taky obezita nebude.
    MALKE
    MALKE --- ---
    CORNELA: Čteš něco jiného, než píšu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CORNELA: vždyť jo, ale taky mají svoji cenu, že.
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    TAPINA: Ano, je mi tu s mými tlustými hezky, v té mé jiné dimenzi. Komu se věnuji a kdo se věnuje sám sobě, ten tu dělá pokroky. Malé, postupné, skokové, které někdy odolávají, ale pokroky. Přála bych Vám, se sem k nám podívat. Alespoň na chvilku ♥
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CARODEJNICE: Já už tomu začínám rozumět. Ty žiješ v nějaké jiné dimenzi. Tam platí v biologii exaktní matematika, když něco funguje, tak u všech, když něco platí, tak vždycky. To ale tady u nás je holt jinak.
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    TAPINA: Já nevím. Já mám zkušenost jenom se skupinovou redukcí, kde mi zhubli všichni moji frekventanti. Jakto, že neumřeli ve strašných mukách, pod mým tyranským vedením, je mi taky záhadou :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CARODEJNICE: No, ani nepotvrdil. Pokud by tohle tak jednoduše platilo, tak by v režimu, kdy dáš skupině lidí dlouhodobě nadbytek fyzické zátěže a nedostatek jídla, měli umřít přibližně všichni ve stejnou dobu, ne? Jak to, že někdo přežil roky a někdo jen měsíce?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam