MAR_TINA: Je potřeba vědět, jak tělo funguje. Co ukládá do tuků? Co k tomu potřebuje a podobně. Každopádně pokud je vydej větší než příjem, tak nema co uložit. Já teď zkouším nizkosachaeidovou dietu. Můžeš vše, krom toho v čem jsou sacharidy. A ty jsou skoro ve všem. Nicméně důsledek je ten, že tělo nema potřebu vytvářet inzulin a tak vlastně ani nedochází k ukládání. A většinou mám i větší vydej než příjem. A je to znát. Navic jsem si nastavil na jídlo jenom 4 hodiny. Takže jim od 16 do 20 hodin. Protože mívám hlad spis odpoledne. A hlad nemám a hubnu. Měl jsem predstavu tak 2kg/měsíc. Zatím 3kg za 14 dni. Cca v půlce ledna chci ještě výrazně omezit maso. Hlavně vepřové a hovězí. Nechám ryby a trochu drůbež.
Ale hodně hlidam minerály a soli a mraky zeleniny. A aspoň hodinu denně intenzivní pohyb. Jo a hodně vody.
Diet jsem zkousel hromady. Ale teď jsem si nechal udělat u nás analýzu, jak na tom jsem, co mi chybí, čeho mám dost a podle toho začal jist. Takže uz nejsem podvyzivený :-), tělo dostává co má a je mu lépe.