MOODYCAT:
MADIETTA: aspon neco, aspon si okoli mysli, ze jste chytry. jak ja si ze zakladky odnesla, ze jsem nejhnusnejsi holka, coz mi tam tloukli do hlavy opravdu vytrvale, ale ok, opravnene, viz foto nize. ale na stredni pak prisla sikana a tam uz to bylo hnusna a k tomu jeste blba, guma a podobne, takze uz to bylo pekne komplet a to byla teprve jizda. takze od nejakych 17 sebevedomi rovno 0. takze ja vam zavidim, ze jste byly aspon pro okoli chytry. sla jsem si nechat zmerit iq, vynikajici vysledek, ale nepomohlo to, na sebevedomi zadny vliv. jeden z tech spoluzaku, co me sikanovali na stredni, mimochodem id Leli zde na nyxu, mi pak jednou, kdyz mi psal, jak ziju, vpalil, jak takovej debil jako ja muze chodit na vysokou skolu. ale ani vysoka skola nepomohla, aby si nahodou nekdo nemyslel, matka mi rekla na promoci, ze neverila, ze ja budu mit v zivote nekdy maturitu. tchyne s tchanem se mi vysmali, nejaka religionistika, co to je za sracku. tak jsem si udelala jeste ing. na zemedelce. a co myslite? tchan a tchyne se mi opet vysmali, proc takova zbytecna vysoka skola vubec existuje, mama mi opet predhodila, ze neverila, ze ja budu mit nekdy maturitu. tak ted na jare chci zkusit postgradual, ale tusim, ze ani to nepomuze. :)