Ranní mikrovlnka může celkem dobře posloužit na ovesnou kaši - mám ji ráda, ale není se s tím čas ráno drbat na plotně. Takže buď nachystat večer, ale to si zase člověk musí včas vzpomenout, nebo mi fakt vyhovuje domácí instantní - jen si smíchám velkou dozu vloček (většinou je ještě prozenu v sekacim mixéru, aby byly hodně najemno), koření, oříšky, sušený ovoce, whatever, ráno zaleju mlékem, dám na dvě minuty do mikrovlnky, mezitím nakrájím kus ovoce a je.
Jasně, můžeme se tu bavit o cukru v sušeným ovoci atd, ale poměr kvalita a snaha mi přijde super. Už to nesladim, chute se dají snadno obměnit. Ještě rychleji a transportovatelneji to jde se sušeným mlékem, zalít horkou vodou a odchod. Ale to už je zase víc zpracované.
Ještě bych potřebovala tip na něco instantniho slanyho, tam jsem se dostala jen k takovým so so neprasarnam...