• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ANNIKA: to už zavání medicínským (a trenérským) gaslightingem
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ACIDQA: tak to se nedivim, ze telo nabira, kdyz nejis od rana az do odpoledne, tyjo, vzdyt je to strasne dlouho
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    KRISKA: Hehe, (byť to teda není vtipný) to mi připomíná moji debatu s úplně prvním "vyzivovym poradcem". Laskovne do mě zduchal, jak to chápe, jak je super se v noci jít napucnout do lednice, hehe, pak nějaká ta limca, že jo...

    A já na něj cucela, že to nehrozí, v noci jsem nikdy nejedla. I brzo ráno mám problém, natož vstávat uprostřed noci... A sladký jsem tehdy nepila vůbec. (teď si dám ocas redeny džus). A on na mě pořád pomrkaval, že jasný, všichni přece víme, jak se věci mají...

    Ve fitku se mě zase ptala, jestli kouřím. Tak říkám, že ne. A zas to zduchani, haha, jasný, že ne a kolik denně, co? Asi to měly bejt jako humory, ale nakrklo mě to. V životě jsem nevzala cigáro do pusy... Že se vůbec ptají, když už mají jasno předem.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    DELIRIUM: Co jsme prosrali my, snad aspoň neproserou budoucí generace.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Právě sem se vrátil z Hradu (dočetla text od argannah) a je fakt škoda, že se to nepublikovalo. Opravdu skvělý, poučný a pravdivý. Je mi dost lito, že takové názory neexistovaly už dřív, třeba bych potom dostala rozum a neblbla s jídlem.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    NIGHTFURY: myslim, ze k veronice jsem v brne chodila i ja. ja teda byla spokojena. naordinovala mi na vandry klidne 12000kJ denne:D
    ale pak sem byla na premereni a byla tam jina a ta mela fobii ze mam na in body +2kg tuku navic...
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    KRISKA: K Nehladu doplním, že jsem byla spokojená kdysi a jsem spokojená i teď (ještě víc), Praha, ale chodím k Veronice, která je i v Brně. (V mezičase proběhl covid, těhotenství, porod a dva roky mizerného spánku a kojení, proto návrat.)
    Můj problém nebylo ani tak nejedení, jako nepravidelnost a dojídání cukrem.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    GALE: jo IMV bych taky doporucila, ja byla v brne jen na mereni, ale nejsou tam tak fanaticky, ze kazdej gram tuku okamzite dolu a pusobi v pohode a ze to chtej delat zdrsve a udrzitelne ale jejich podcast kdy nejezeni a pribirani je fyzikalne nemozny a tak lidi urco o svym prijmu i vydeji lzou me uplne nepresvedcil.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ACIDQA: ja to necetla cely alr odkud ses? z prahy bych zkusila pan ladislav zatecka, dost mi kdysi pomohl svejma.radama a jako jeden z mala me hned neposlal do prdele s tim, ze nemuzu jist malo, cvicit a pribirat... podobne lehce pozitivji zkusenost mam z nehladu, kam sem prisla s tim, ze uz chci vist jic a resit jak/skladbu, ale nekdo z nyxu s nima byl fost nepzokojen z prahy (ja brno) ze podvyziva, maly porce...
    imho vetsina odborniku porad zije ve svete ze kdo je tlustej zere jak prokopnutej a tboje doktorka co si ani neprecetla co jis a odsoudila te rovnou na piti limonad... je jasnej priklad toho, ze porad zijeme ve svete kde urcite lzes, ze nejis.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MADIETTA: Je to CC BY, lze to sdílet kdekoli a jakkoli, včetně dílčích částí, pokud uvedeš jméno autora :)

    (A díky:))
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ARGANNAH: napsala jsi to úplně úžasně. Mohla bych to sdílet třeba i na socsítích? Bez povolení to samozřejmě dělat nebudu.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MAGUMI: Děkuju :)
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    ARGANNAH: Napsala jsi to moc dobře, souhlasím s každým bodem.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CMLKA: Pokud ho pijí příliš mnoho, nějakou tu nezpracovanou soju a další zdroje (fyto) estrogenu, dojde u nás k estrogenové dominanci a celé se to posere, včetně dalšího kaskádovitého ukládání tuků ala ženy :)
    GALE
    GALE --- ---
    ACIDQA: Ještě jsem ti chtěla říct, že je mi hrozně líto, co jsi na té klinice slyšela. Moje praktická mě právě tam chtěla poslat...
    GALE
    GALE --- ---
    ACIDQA: Já jsem teď velmi spokojená s Institutem moderní výživy. Tento týden jsem tam byla na konzultaci a preměření.
    Přijdeš tam, změří tě a podobně s tebou výsledky proberou. (Ne, svalů není nikdy dost. Sama mám 100+% pro ženu mého věku a snažíme se je zachovat.) Pokud se rozhodneš pro jídelníček, sestaví ho přímo pro tebe. Ale.trva to tak 10 dní. Maso není podmínka, dostala jsem i vegetariánská jidla, když jsem naznačila, že maso nemusím. Ten dokument má cca. 60 stran, z toho jídelníček tak půlku.
    Můj nutriční terapeut dělá i na obezitologii v VFN. Neprodávají a nenutí žádné výživové doplňky. Pokud doporučují proteinaky, tak běžně dostupné a koupíš si je kdekoliv.
    KURE
    KURE --- ---
    ARGANNAH: tvoje schopnost vypíchnout pointu pár slovy je obdivuhodná :)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    CMLKA: smázla jsem se, došlo mi, že jsem minula pointu příspěvku. :) jde o množství svalstva, testosteron generuje větší muskulaturu, větší muskulatura znamená větší výdej
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ARGANNAH: Nechapu...no prave ze pijou pivo, tzn. Hodne kalorií, ktere by se mely ukladat, ale jsou hubený..
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    CMLKA: long story short, testosteron
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam