ANNIKA:
presne, to osedis a pripadne pomaha si koupit i pohodnejsi sedlo, pokud mas hodne uzky a tvrdy.
jinak sme meli v arealu me prvni prace moznost si pujcit kola zadarmo, tak sme jednou jeli po cyklo kolem reky s kolegama na obed... no mela sem chut ten den byt bez obeda a zpatky jit radsi pesky, presne stejnej zazitek z toho kola mam... ale zase kamaradka, ktera ma bmi asi 40, tak ona se hrozne rozhybala diky tem sdilenym kolum a po brne vubec nejezdi mhd, vsude skoro na tom sdilenym kole a na vylety s manzelem pak hodne na svoje kola.
ju priserne ale priserne porad bolely zada a klasika doktor ji rekl, at napred zhubne... tak nekde v tv vyhrala plastickou operaci prsou zadarmo, ze bude v TV, prsa si nechala zmensit tak na polovinu, mozna min a hle, zada ji neboli, za tech cca 10let zhubla mozna 20kg a k tomu se ji dari si vahu alespon drzet a hlavne se fakt hybe a hodne jezdi na tom kole, takze se ji zlepsili jiny zdravotni aspekty.
ja na kole nikdy zadny srandy nedelala, max tak vyskocit na obrubak nebo tak :D ale jo, mrzi me, ze mam jedinou kolenovou vadu, se kterou se primo vylucuje jezdit na kole, protoze to vyrazne zhorsuje bolestivost. zas sem tenkrat vymenila kolo za turistiku, kolo sem obrecela, ja vetsinu svyho volnyho casu travila na kole nebo u pc, ale dokud je kam vymenovat aktivity, tak to jeste de....
akorat sem mivala stavy, kdy sem se musela jit "vyjezdit" na silnici, pri chuzi tohle nejde, chybi tam ta rychlost a dymanika, behat nebeham, tak to je jediny, co mi chybi, ze nemam moc jak resit ty tesne predzachvatovy stavy, ktery mi na kole sly zvladat lip, nez bez nej.