to co tu zminujete to ztrapnovani obeznich lidi, tak to je samozrejme hnus.
Ale co sere me, tak ze mi to nikdo nevpalil mezi oci (aspon kamaradi), ze jsem tluste vyzrane prase. Mne to neprislo, ze jsem nejak moc vyzranej, jooo, mel jsem pupicek, ale ja se citil uplne v pohode free a fresh. A neuvedomoval jsem si takove ty priznaky, ze vylezu jedno patro a potim se jak cune, ohnu se pod stul a nemuzu se nadechnout. A nejak mi to ne a ne docvaknout... A pak prislo takove prozreni, ze vlastne i na tom kole to je uplne na hovno. A musim podekovat kamaradce, kdyz jsme prijeli k Ripu a, ze ho teda jedeme vyjet. Tak jako teda ze jo (pulka zari 2023). A ja malem chcipnul asi po 20 metrech... A to bylo to prozreni, ze fyzicka je uplne v pici. A ten den jsem se hecnul a zacal se sebou neco delat.
A muj cil byl v tomhle roce vyjet na kole Rip.
Dneska jsem ve stadiu, ze na Rip na kole jezdim nahoru na pivo. Jako samozrejme u toho vyjezdu picuju na vsechny strany, ale proste se kousnu a jedu.
A za sebe rikam, je potreba ta motivace. Pro nekoho baba, pro nekoho kolo, pro nekoho nejaky vykon atd... U me to vyhral vyjezd na Rip. Mise splnena, takze ted resim, zda si dam na kole z domova na Jested a zpatky, ale vychazi me to na 180km a na MTB se mi uplne do toho nechce, takze to mozna necham na pristi rok :D Ale pred pul rokem se mi nesnilo, ze si budu davat vyjizdku kolem 70-120km na biku.