POZITRON: pprave, ja si takybdelam jidla co mi chutnaji, ale je to tak primer s tou sprhou. je super, ze su cista (najezena), je super kdyz voda ma spravnou teplotu (jidlo je dobre) ale ten akt sprchovani staci 2x tydne nebo po sportu a ze by me tesilo se sprchovat (jist), to zas jako ne.
jinak si taky treba udelam chleba s pomazankou, na to pepr, okutku nebo redkvicjy, dobrou sunku... maso se salatkem atd...
ale kdybych si to neudelala dobry, asi bych to proste nesnedla (sprse ledovou vodoubse rada vyhnu).
taky se mi stava, ze kdyz si dopredu zapisu jidlo do tabulek nebo myslim na to, co budu jist, tak muj mozek to uz snedl, uz je to zpracovana udalost ktera se stala a pak mi nekdy dojde, lroc mam hlad kdyz v Kt mam 7200kJ takze 100% a pak si vzpomenu, ze zapsani = snezeni a premyslim, jestli sem ted obed fakt jedla, nebonse divam do lednice ze hlad zazwnu kouskem salatu a v lednici krabicka s nesnezenym obedem... :D
takze... kdyby to byly kejdy a hnusy jak tu nekdo psal, tak se toho netknu ale protoze si to udelam, jak mi to vyhovuje, tak to snim...
ja nejsu clovek, co si uziva jidla, ale kdyz uz musim do sebe neco dostat, snaz to jde s tim co je mi libe...