SVA: Aha, to jsem netušil. A máslo, no, nevím, já ho jím po šankhaprakšalaně vždycky, ale jinak nikdy. Nedělá mi dobře. Ale trochu chápu ten jeho význam, tak to tak prostě dělám :)
Ale někde jsem teda četl že je možný ho nahradit olivovým olejem, to zkusím asi příště. Možná :)
Miluju prostě svou osvědčenou kombinaci ovesná kaše (protože tu snídám i normálně) a máslo.
A napadá mě ještě jedna věc - tu vodu je třeba mít co nejteplejší, pak není ani moc cítit ta přesolenost. A myslím že je důležitý mít to opravdu řádně přesolený, když to není tak to pak podle nejen mých pozorování nejde tak snadno a je potřeba vypít mnohem víc vody aby se „otevřel sifon“.
I když na druhou stranu, při mý zatím poslední šankhce jsem tu teplotu ani už moc neřešil a taky v pohodě. Už jsem se na to totiž fakt těšil. :)
Přeju hodně zdaru!