TABBY: no, ako jablkový mušt s chrenom:) mne to chutí moc, ale som na to zvyknutá od detstva, robí sa to u nás odjakživa. proste jablčná šťava, ktorá zanechá taký ten mierne pikantný pocit v ústach. chuť jabĺk to neprerazí, je to skôr ako taký ten "ocásek" po dopití.
ostatne, nič ťažké na vyskúšanie - skús si nastrúhať trochu chrenu do šťavy a tak na deň odložiť. tá chuť sa prejaví až po odležaní.
hlavne teda v prípade, že človeku chren nevadí (niekoho môže dráždiť na žalúdok, alebo ho proste nemá rád), zakonzervuje tú šťavu bez toho, aby bolo nutné ničiť vitamíny teplom. a efekt to má, skutočne sa tá šťava minimálne do jari nepokazí. pravda, chladnejšie a tmavé miesto na uskladnenie je asi nutnosť.