• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    KEEE: Nechci se stresovat příliš častým vážením, takže zatím nevím - nástup na váhu je naplánován na pondělí, vždy jednou za dva týdny. Proč? :-)
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    toho balkánu jsem objevila v lidlu verzi s 12% tuku, je to v tetrapaku a jmenuje se to salátový sýr...stojí to mezi 20-30 kč. Ještě jsem nezkusila, až se stane napíšu report :-)
    KEEE
    KEEE --- ---
    BARA_ONLY_ONE: a jak seš na tom s hubnutím? hubneš? nehubneš?
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    MANXX: Měli ho vážený v Intersparu. Ale neskutečně drahý.
    MANXX
    MANXX --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Tak až ho objevíš, napiš mi kde! Miluju ho.
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    MANXX: Feta sýr jsem na rozdíl od balkánu viděla i v nízkotučné verzi.
    MANXX
    MANXX --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Feta taky, to je úplně stejný.
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    BARA_ONLY_ONE: musím uznat, že se mi hodně zamlouvá to, jak vaříš, vše máš vždy krásně připravené, vypadá to krásně a recepty zní jednoduše. Plus vidím velkou snahu o obměňování :)
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    BARA_ONLY_ONE: to jo no..musis ho tam dat malo
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    SAT_ANN: no jo, jenže balkánskej sýr je dost tučnej..
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    BARA_ONLY_ONE: já kupuju balsýr, je měkčí, ale z toho co se tu dá koupit, aspoň pro mně osobně nejlepší poměr cena výkon...

a jídelníček sem radši dávat nebudu, dneska obsahoval zmrzlinu a smaženou rybu :-/
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    SAT_ANN: Super, určitě zkusim... ale kde sehnat levnej feta sýr? Vždycky když jsem si ho chtěla koupit na salát, zděsila jsem se ceny a nakonec ho nekoupila..

Dnešní:
    1. 2 knackebroty, cottage, kuřecí šunka, cherry rajčátka
    2. čočková polévka, filé s trochou brambor
    3. activia
    4. rajčatová směs viz. recept
    5. kuřecí kari
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    SAT_ANN: méně oleje oproti receptu
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    BARA_ONLY_ONE: já sem jdu právě napsat že jsem dodělala večeři, vypadá dost podobně, jen je tam balkánský sýr a méně oleje :-), recept níže

Pečené papriky s Feta sýrem | Šárčina "škola" vaření
    http://dolcevita.blog.cz/0703/pecene-papriky-s-feta-syrem
    jídelníček na dnešek - značně nedietní
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Rajčatová směs (moje oblíbená teplá svačinka):

Cibuli, česnek, papriky a rajčata nakrájím na drobné kousky. Rajčata co nejlepší jen seženete, přecejen jsou základ celé svačinky. Na trošce olivového oleje opeču cibuli, poté přidám česnek a papriku. Než se mi to pěkně opeče, nakrájím si na jemno čerstvé bylinky dle chuti - nesmí chybět tymián nebo bazalka. Přidám rajčata a bylinky - bazalka tentokrát nebyla, přidala jsem tedy tymián, petrželku a pažitku. Pár minut to společně dusím a potom už jen s radostí konzumuji :-) S dušením to nepřehnat, aby z toho nebyla kaše.

BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    1. kousek dalamánku, olomoucké tvarůžky, šunka
    2. 4ks šunkové rolky (kousek bílé ředkve a křenu nastrouhám na jemno, šťávu nevymačkávám, smíchám s trochou tvarohu a zaroluji do kuřecí/vepřové šunky), cherry rajčátka
    3. thajské kuřecí kari s trochou rýže
    4. jogurt
    5. špenátová polévka
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    1. 1 knackebrot s trochou cottage, šunka, bílý jogurt
    2. zeleninový salát
    3. půlka malého grilovaného kuřete (bez kůže), půlka celozrnného rohlíku, rajče
    4. activia borůvková (nějaká ta dietnější verze Svěží a fit)
    5. hovězí směs se zeleninou ze zářijového Apetitu (na nudličky nakrájené kvalitní hovězí, black bean sauce, cibule, papriky, čerstvý zázvor, sezamová semínka - doporučuji)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    PAJUSAK: Jo, taky jsem tomu nevěřila, ale zkus to, je to vážně super... o víkendu si udělám domácí šunku a příště ji k tomu nakrájím na kostičky, ať to mám jako plnohodnotné jídlo :-)
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    BARA_ONLY_ONE: moc si nedokážu představit dohromady chuť rajčat a vařeného květáku, ale vypadá to vážně chutně!
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    BARA_ONLY_ONE:
    Tady kdyžtak foto... zítřejší oběd a svačina
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam