• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    Taky už vás nebaví zeleninový salát, kuřecí maso se zeleninou, tuňák nebo nízkotučný jogurt stále dokola? Podělte se, co jste dnes všechno snědli a inspirujte ostatní.

Diskuze poslouží i k tomu, abyste získali přehled, co za den sníte a byli si vědomi chyb, kterých se při hubnutí dopouštíte.

Držte se prosím tématu, toto auditko je o zdravých, dietních (zejména redukčních) jídelníčcích a receptech.
    rozbalit záhlaví
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY:
    Celkový součit Kj 6 416, 118p. bílkovin, 103p. sacharidy ( z toho 46g cukru :( ), 60p. tuky, 82p. vláknina
    KALTY
    KALTY --- ---
    Dnešní jídelníček - bohužel oběd v Aramarku ( nestačil jsem včera navařit )
    1/ Chléb Moskva, Leerdammer light life 1pl, šunka fitness kuřecí 2pl, Lučina linie jen malinko, mrkev 100g na zákus ;)
    2/ Jablko menší
    3/ Wrap s kuřecím masem ( kuř maso. 150g, tortilla, salát, cherry, thai omajda )
    4/ Směs : Mrkva 100g, cherry 50g, okurka 50g, ředkvičky 100g
    5/ Kuřecí prsa 150g na fazolkách ( zelené čerstvé 150g ), oliv. olej a česnek
    6/ Ochutnám ananas ( 150-200g ) Vím že to není ideál to ovoce ale mam na nej strasnou chut
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    SIMCIIQ: věřím že musli nebude to pravé ořechové, ale začínám se učit to jíst a musí mi to aspoň trošku chutnat a tohle mi docela chutná :) dávám si tak max hrstku může být cca 40g
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    jak moc špatně na tom jsem prosím? snažím se vypustit pečivo, mám problémy s nadýmáním poslední tři dny je mi příšerně, mám břicho jako balon a je mi fakt těžko.. případně je tu někde diskuze kam se píšou jídelníčky a někdo povolaný to zkritizuje ovšem objektivně ne subjektivně?

ráno mléko a hrstka musli ( http://www.cerealie.cz/cs/pro-maminky/produkty/musli/krupave-musli-orisky-a-mandle/ )
    svačinka banán
    oběd plněná paprika s rýží (rýže bylo cca 150g, paprika jedna normální, dělané mamkou)
    svačinka jablko
    večer ještě nevím ale asi ryba s dušenou mrkví jdu na tancování tak bych ráda asi nějaký masíčko po tom
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    1) malá mistička zbytek novoroční čočky + zbytek bílkových sucharů (cca 30g)
    2) bioline krémová špaldová polévka
    3) kuřecí prsa 80g, brambory pečené v alobalu asi 120g, tvarohový dip s křenem a lžičkou majonézy
    4) domácí musli s tvarohem - asi půlka nízkotučného tvarohu, dvě lžíce musli
    6) jedna malá brambora+dip+dušený pórek
    7) bude trocha špaldové polévky (chodím spát okolo druhé)

musli jsem udělala dnes z asi 200g vloček, dvou vrchovatých lžic medu, dvou lžic oleje + sezam+brusinky+rozinky+mleté mandle+šťáva z půlky pomeranče
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    KALTY: no, tak to rozhodně....
    KALTY
    KALTY --- ---
    KLAIR: díky ;) to vypadá zajímavě... já bohužel čistý nevipiju. Musel bych si do toho dát med nebo marmeládu. Je to pravda další cukr ale lepší jak od výrobce ne?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    KALTY: je to taková houbička, kterou dáš do mlíka a ona z něj sežere laktozu a vznikne ti děsně hustý, kvalitní a dobrý kefír
    KALTY
    KALTY --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Dík za tip
    GALE: smutná realita :(
    KLAIR: „Co to sakra meleš, ty vořechu?" ( ne fakt nevim co tim myslíš ;) )
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Pokud byste někdo chtěli, tak můžu přenechat kefírové potvory... aneb kažedý den půllitr kefíru, který je neuvěřitelně hustý a neuvěřitelně dobrý :)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    KALTY: Já miluju obyčejné acidofilní mléko zn. Meggle, ale přítel, který původně acidofilní mléko nenáviděl, si oblíbil vanilkovou verzi. Tak to můžeš zkusit :-) Je fakt výborný.
    MANXX
    MANXX --- ---
    GALE: Ano, Valašská kyška jednoznačně vede.
    GALE
    GALE --- ---
    KALTY: je hustá a ne tak kyselá, takže když tam dáš marmeládu , rozhodně to bude lepší než když ti tam nasypou sukr z výroby.
    KALTY
    KALTY --- ---
    GALE: A dá se do toho mrsknout něco, co by nebylo tak sladké ale bylo to poživatelné ? :)
    GALE
    GALE --- ---
    KALTY: hodně dobrá je Valašská kyška, ale je bez příchuti. ty s příchutí jsou dost oslazené, i když nejsou na chuť tak sladké.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Doporučíte mi nějaký kefírový nápoj ( s chutí ) ? Dobrý a zdravý?
    KALTY
    KALTY --- ---
    MISHACZEQ: ;) díky
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    KALTY: štika je málo tučná, popř. treska, pražma, pstruh
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: Druhá večeře mrkev, okurka, rajče, paprika 380g
    Jinak dnes na kalorickétabulky.cz mám 100 proc. bílkovin, sacharidů i vlákniny. Tuky teda 150 proc. ale nejvíc to udělal ten losos...
    Jakou jinou rybu ( ne tolik tučnou ) by jste mi doporučili?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam