• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    Taky už vás nebaví zeleninový salát, kuřecí maso se zeleninou, tuňák nebo nízkotučný jogurt stále dokola? Podělte se, co jste dnes všechno snědli a inspirujte ostatní.

Diskuze poslouží i k tomu, abyste získali přehled, co za den sníte a byli si vědomi chyb, kterých se při hubnutí dopouštíte.

Držte se prosím tématu, toto auditko je o zdravých, dietních (zejména redukčních) jídelníčcích a receptech.
    rozbalit záhlaví
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    BARA_ONLY_ONE: ok, tak jinak- v te passate je vyrazne min cukru nez v loupanych plechovkovych , ktere jsem zatim mela doma (priznam se, ze tyhle jsem doma nemela).
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    ysaBARA_ONLY_ONE: Ten odkaz hází z neznámých důvodů název "rajčatový protlak", ale jsou to klasická loupaná rajčata.
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    SA_KRA_: Podle čeho soudíš, že je v krájených rajčatech z plechovky tuna cukru? Přes zimu vařím jedině z krájených nebo loupaných rajčat (většinou kupuji tyhle http://www.spar.cz/pictures/vyrobky/SPAR-Bio-Rajcatovy_protlak.jpg) a tuna cukru v nich podle mě fakt není
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    LUCKAZ: a davas tajcata i do omacek a tak? Jestli o, tak na to je nejlepsi si koupit z DMka rajčatovou passatu, davam to i na tortilly, na pizzu, v podstate na vsechno misto krajenych rajcat z plechovky, kde je ale tuna cukru.
    LUCKAZ
    LUCKAZ --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Já v zimě kupuju cherry datlová, tohle vypadá stejně tím tvarem, ze Španělska, v podobným kelímku. Jsou neuvěřitelně sladký. Jen mě fakt sere ta cena, protože pár rajčat prostě musím mít každý den. A velký výběr mají v Makru, naposledy jsem tam kupovala nějaký druh, jehož název si samozřejmě nepamatuju, nicméně byly o něco větší než cherry a hodně tmavý, jakoby až dohněda. A byly vynikající, masitý a fakt ideálně zralý, jak ze zahrádky :)
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    BARA_ONLY_ONE: to vypada dobre, diky, asi koupim :) mit pravidelny a zdravy jidlo je pro me v praci bez predchystanyho jidla peklo, obvykle to pak jisti kantyna, protoze rano se mi nechce balit deset neskladnych krabicek s jidlem na cely den- proto jsem to hazela sem :)
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    nemate nekdo tip, kde sehnat podobnou vec? Aby to nebylo obri, ale melo to oddeleny prihradky, napr. na obed a dve maly svaciny (viz niz).
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    BARA_ONLY_ONE: jo, ty jsou dobry, kupuju je taky.
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    GEISHA: Dobrá bývají tahle

Ale taky to neni pokaždý, chce to okouknout..
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    GEISHA: Kupuju drahý cherry rajčata v Bille. Ale miluju je, takže si je jednou za čas dopřeju. Ten zeleninovej salát byl už potom bez nich, to bylo ze sezónní zeleniny.
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Dlouho jsem nic nedala, tak dnešní k marodění
    1. jogurt, pomeranč
    2. brokolice zapečená se sýrovou omáčkou
    3. půlka cereální kaiserky namazaná zeleninovým tvarohem, 2 plátky kuřecí šunky, rajčata
    4. zeleninový salát se zeleninovým tvarohem
    5. cereální kaiserka, půlka hermelínu light, lžíce brusinek
    LANNA
    LANNA --- ---
    MANXX: Doporucuju milki line (kaufland) :)
    BECKO
    BECKO --- ---
    GEISHA: Já si to dávám přes noc do mlíka, pak to hodíš na sporák, hezky to změkne a máš za 5 minut hotovo. Ještě jsem k tomu přihazovala brusinky sušený, který se vtipně nafoukly, jak se nacucaly a vařila jsem to s čokoládovým proteiňákem .))
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    jinak se mi teda osvedcilo vzit stary rozprasovac, velice dukladne ho vymyt, nalit do nej olej a plochy, na kterym delam treba ty vajicka jen prestrikat, tzn. ne ten olej nalit na panvicku (treba). Pouzije se ho vyrazne min a zatim jsem nezaznamenala zadny prekazky v uprave jidla.
    MANXX
    MANXX --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Aha, díky, tak to kupovat dál nebudu :-)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    MANXX: Právě že teče a nemá takovou tu tvarohovitou chuť :) Každý máme jiné chutě, no. Já ho jím lžičkou rovnou z kelímku :)
    MANXX
    MANXX --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Já zas můžu jedině cottage od Megle, tenhle jihočeský a všechny ostatní tečou, br :) Jestli se to změnilo a už neteče, dej vědět, zas ho po letech zkusím.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    BARA_ONLY_ONE: u me jsou snidane problem, pres den uz mam vic inspirace, hlavne nemam rada sladky snidane, ale uz jsem se naucila si alespon rozmixovat ovoce s mlikem nebo bilym jogurtem.
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    SA_KRA_: Já téměř pořád snídám pažitkový cottage, tmavé pečivo a zeleninu. Divím se, že mi to stále chutná, když to jím tak často, ale vždycky se na něj těším. Když mám, dám si k tomu kuřecí šunku. Ale cottage jedině tenhle, jiný mi moc nechutná
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    IKARIE: ja hodne snidam vajicka, ale uz sem toho uplne prejezena, zas aby to melo dost pomalych sacharidu a ja vydrzela "o hladu" do obeda, po dynovym chlebu se podivam, diky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam