• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jo tak
    KEEE
    KEEE --- ---
    KASUMI: já to tam píšu, v práci nemám možnost nic uvařit, máme tu jenom mikrovlnku, takže si musím něco nachystat den předem, nebo se spolehnout na obchod, kde nic není (uzeniny, paštiky, bílý pečivo, žádná dieta). Tak mi načisto přišla lepší varianta, než se cpát hnusnou vodnatou šunkou si dát kefír a vydržet to do polívky :o/
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    nebo jako vcera vajicka, ok
    ale predtim az ve 4 polivka??
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KEEE:
    KEEE: proc neobedvas?
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    dneska
    6.00 jecmen, caj, dva syrove chlebicky s gervais a ementalem
    10 kafe, jeden chlebicek viz vyse
    250ml kefir
    12 sopak (misto balkanu mozarella, takze to vlastne takovy sopak nebyl)
    14 40g cokolady horke
    250ml kefir
    18 teply brokolicovy salat s kurecim masem (naparena brokolice a mrkev, paprika, cervena cibule, kukurice, 100g kurecich prsou)
    KEEE
    KEEE --- ---
    dneska
    8:30 jahodová ovesná kaše
    11:30 omeleta ze dvou vajec, pažitka, mozzarella, jeden a půl krajíček slunečnicovýho chleba
    14:00 kefír
    17:30 tři knackebroty silně namazaný tuňákovou pomazánkou z lučiny
    vařím chilli con carne zítra k obědu, tak předpokládám, že večeře bude lehká ochutnávka bez přílohy :o)
    KEEE
    KEEE --- ---
    IKARIE: ono jak jsem celej den pobíhala a pak jsem si dala ten spánek a jógu, tak mi to vůbec nepřišlo :o) děkuju za vyjádření, právě se snažím redukovat co nejlépe, ale nevím pořádně jak na to a už mi lehce začíná docházet fantazie (a peníze před výplatou) :o) ale v bohatších časech se ještě těším na pomazánku z tvarohu, uzenýho lososa a kopru!

dneska den bez připravenýho oběda v práci, vedle v obchodě samý nediety :o/
    8:30 jogurt, hromada celozrnných lupínků, trochu slazených obyčejných lupínků se skořicí
    11:30 jablko
    12:30 kefír, začínám mít hlad :-D
    16:00 dršková polévka z hlívy ústřičné (talíř a kousek), plátek chleba
    18:00 omeleta z jednoho vejce, mozzarelly a pažitky, protože byla včera boží (a bude i zítra k obědu), knackebrot
    jdu do sauny, až přijdu, zřejmě dojím zbytek mozzarelly a končím
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    KEEE: mne to prijde ok dietni redukcni, akorat ja osobne bych asi mela hlad. coz asi clovek ma trosku mit, kdyz chce hubnout. ja jsem sice splaskla, ale po dvou mesicich bez peciva a testovin zadna dramaticka zmena.

ted jsem o vikendu porusila bezlepkovou dietu par pivama, ale jinak se furt drzim. mam ale hrozny obdobi pred dovolenou s furou prace, malo spanku a tim padem zvysenou potrebou energie, takze se cpu neustale sladkym, konkretne cokoladou :( (napr. dnesek ovlivnen vcerejsim prekladanim do 2 do rana a pak pracovnim dnem od 7.30 rano do 20.30 vecer. jeste ted ted me ceka druhe kolo prekladu, vyspim se asi az o vikendu - to je ten protipol dnu, kdy mam cas si dopo zabehnout 15 km:) [ GEISHA @ DIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého ] )

dnesni:
    6.00 jecmen, kafe, caj, 150g bileho jogurtu (3 %), banan, granola, rozinky, med
    10.00 grepfruit
    12.00 dve kureci stehynka (marinovana v tmave sojove omacce s medem) pecena v remosce na cervene cibuli a cesneku, ryze
    14.00 smetanovy jogurt a zminena cokolada 100 g (uvedomuju si, ze to neni dietni, ale chci byt k sobe uprimna:)
    16.30 bazalkova mozarella 150g
    21 tri ryzove chlebicky z cerstvym syrem a malinkym kouskem hermelinu, hrst neprazenych mandli

vcera:
    spanek do 10, pak jecmen, caj, banan
    13 bun bo nam bo
    odpo latte
    18 jasminova ryze (zbytek, mensi porce) se zeleninou, pak jsem az do dvou makala, ale na jidlo si ani nevzpomnela
    KEEE
    KEEE --- ---
    KEEE: přijde vám to ok? málo, moc něčeho? přidala bych ještě pomeranč, ale neměla jsem u sebe peníze, takže žádnej pomeranč. Jinak už nevím, co ještě zlepšit...
    KEEE
    KEEE --- ---
    dneska
    8:30 čokoládová ovesná kaše
    11:30 tři obraný pečený stehna z neděle, kuskus na pánvi s cibulkou a sušenýma rajčatama, bazalka
    16:00 omeleta ze dvou vajec, tuny pažitky, 80 g mozzarelly a dvou plátků šunky, krajíček slunečnicovýho chleba
    spánek, jóga
    teď kefír
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    BIANCANEVE: jseš zlato moc a moc díky!
    BIANCANEVE
    BIANCANEVE --- ---
    VERONIKA22: Je to zhruba 86%, takze na 1g vlákniny je třeba cca 1,2 g psyllia
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Můžu se zeptat jak je to s vlákninou v psylliu? co 1gram psyllia to 1gram vlákniny? odpověď se mi v google nechtěla najít :o(
    LANNA
    LANNA --- ---
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    KEEE: Sedlčanský Hermelín figura má celej kolem 900 kJ a mně přijde OK, ale celej k večeři nevím, možná půlka?
    KEEE
    KEEE --- ---
    ještě mám další dotaz :o) redukční jídelníček - můžu hermelín? že bych si ho rozpekla v troubě k večeři, trochu oleje, koření, knackebrot? nebo je to moc tučný na večer? :o/
    KEEE
    KEEE --- ---
    dneska
    9:00 rohlík se šunkou, ach
    11:30 špagety s tomatovou omáčkou, 125 gramů mozzarelly
    15:00 kefír
    17:00 brokolice v páře posypaná sýrem, trochu brambor
    18:00 pomeranč
    opět bazén a až přijdu, tak buď salát s medovo-hořcicovou zálivkou, nebo zbytek kefíru
    KEEE
    KEEE --- ---
    dneska
    9:00 jahodová ovesná kaše
    11:30 grilovaný kuře prsíčka, kuskus s opečenou cibulkou, sušenýma rajčatama, citronem a bazalkou
    16:00 pórková polévka
    17:30 knackebrot s pomazánkou z tvarohu a tuňáka
    až přijdu z bazénu, tzn. někdy o půl deváté, tak bude mozzarella :o)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    dnesni /aneb kdyz toho moc nesnite a mate pak o pulnoci po navratu domu hlad

6.30 jecmen, caj, tri lzice chocenskeho jogurtu s bezlepkovou granolou, bananem, hrstka liskacu, med
    10.00 dva ryzove chlebicky s cerstvym syrem
    12.00 troska ryze s porci cirzny orestovane s porkem a rajcaty
    latte
    19.00 pidi degustacni menu v japonske restauraci (miska ryze s par kousky ruznych mas,cerstveho lososa, zeleniny, fakt tak na chut)

24.00 dva ryzove chlebicky s cerstvym syrem a trema platkama schwarzwaldske sunky
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    KEEE: polotucny ve vanicce a normálně ho sním s rozinkama nebo makem, avokadem..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam