MAJKA: k ty praci, aktualne mam na vyber ze dvou pozic, z nichz jedna je presne ten typ, co vyzaduje silnou pozornost, nervy na uzde a podobne a druha je nejen vic na pohodu a za vic penez, ale primo vyzva na dobrodruzstvi, pricemz obe jsou v oboru a zajimavy. Vaham, ale tusim, cemu dam prednost. Ono jak se adhd otevre treba stresem, tak to samo ne a ne odeznit a s vekem je to jen horsi. Ambice jsou hezky, ale clovek musi na to tak nejak mit vitaminy, to zklamani ostatnich a k tomu i sebe, to neni moc prijemny.
MAJKA: me osobne to soivisi s impulzivitou, nebo hyperakivitou, vnimam to jako dost podobny vyznamy. No a pro me je resenim se v tom behu udalosti zastavit, treba pred odchodem z domu, a zrekapitulovat si, co jsem chtel. Klidne si postojim v predsini jako debil a premyslim, co jsem mel v planu a jestli mam vsechno.
Ze nejakejch dusevnich praktik mi pomaha uzemnovani, ve smyslu skoly Barbary Brennan.
Ohledne strattery, musel jsem vysadit, stejne jako
ZUZKAOU, ale kvuli srdecni aktivite po vykonech v terenu. Dnes jdu od psychiatra a rozhodne to chci jeste zkusit.
Moje otazka na zuzkaou je, jaky bralas davky? Probihalo snizovani? Ja ted zkousim ze 40 na 18mg.