Ahoj. Hrozne blbe se popisuje co ted poslednich par dnu cejtim, kdyz jsem se konecne po letech dogooglila toho, ze mozna nejsem neschopna blbka, co se není schopná trochu snažit, ale ze muj zivotni pribeh da sepsat do seznamu symptomu ADD.
Zrovna jsem ve vypovedi z prace, ktera byla tak brutalne narocna na pozornost a organizovanost, ze jsem to proste nedala a po duševním martyriu a sebemrskačských dialozích jsem tady a zjistuju, ze by se s tim vsim mozna dalo neco delat. Jeste mam co objevovat, ale jsem stastna, ze se muzu konecne nekoho s podobnymi problemy zeptat na par veci, poradite mi?
1. Nesnasim ten neporadek, ale nejsem schopna udržet byt ve stavu “pořádek” - perete se s tím někdo? Jak to řešíte? Já momentálně se střídavým úspěchem zkouším udržovat 1 místnost v bytě vždy cajk, proste omezit to. Az to půjde, rozšířím to na další místnosti.
2. Vyzkoušela jsem snad všechny možný systemy, programy a pomucky na organizaci prace a skončila jsem u poznámkového bloku v PC, jak organizujete své pracovní a osobní úkoly vy?
3.
CEPAL: vadí ti podělit se veřejně? Pokud ano, budu i já ráda za odpovědi na otázky co napsala KOIRA
4. Vy co máte nějakou medikaci - nezměnila vás nějak nežádoucím způsobem? Pozorujete nějaké vedlejší účinky?
Moc děkuji za jakoukoliv odpověď.