CYBERWOLF: v životě je to o tom, že to, co za tebe ve škole udělají (aka dají ti asistentku, neřeknou automaticky, že jsi hloupý, vyjdou ti vstříc,...) Si ty musíš už sám udělat v životě. Je dobrý být připraven na to, že tam to pro tebe není přizpůsobeny a musíš si to v rámci možností udělat sám, to je určitě legit argument. Ale - zároveň je dobrý mít už trochu nějakou "půdu pod nohama" v podobě toho, že vím, co potřebuju, že to jde, že existují lidi, co mě respektují a tak to chci i teď a tak dál. Tak si, myslím, že mít ve škole asistenta, nějakou poradnu, učitele,co respektuje, pro budoucí život je dobře. Ne proto, aby za mě dělal všechno, ale abych viděla, že realita pomoci je možná. Vyboxovat si tu pomoc, respekt a pochopení v reálným světě je samozřejmě těžký a častěji než jiný kamarádi, kolegové, partneři, budeš říkat, hele sorry, tohle pro mě nefunguje, protože máš potřeby prostě jiný, je to občas dost turbulentní proces změn. Někdy je k tomu ještě potřeba si to vyříkat s lidma, co ti tvrdí, že máš zatnout zuby, nebýt padavka, nebrat si věci osobně a tak. :)