• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNREALONEAD(H)D - porucha pozornosti s hyperaktivitou i bez
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAJKA: papír na každý den plus papír na dlouhodobé věci. Kroužkové desky, vrsta terénních zápisníku, což jsou zakázky ke zpracování u mne a navrch a4 dlouhodobý papír a a5 denní
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Mam Todoist, len nanho zabudam.
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    No a co teda používáte jako task manažer? :) papír, nějakou appku, google keep?

Já ted zkusila Finch, co tu někdo doporučoval, je to miloučký, gamifikace tam pěkně funguje, je to docela fajn na takový ty pravidelný opakující se věci a nebo dlouhodobé cíle, ale když si tam potřebuju rychle nafrkat úkoly na zítra tak je to moc klikání a serepetiček.

Doporučíte něco? Zkoušela jsem Habitica a to se vůbec nechytnu, zatím používám nejvíc odrážky v poznámkovém bloku v telefonu, ale chtěla bych u toho mít takovej ten dobrej pocit že odškrtnuto a tak, místo toho mazání odrážek v telefonu :D

No a nebo se zas dokopu k Bullet Journalu, to je tak jediný, co mi fakt fungovalo dýl, jak týden
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Celkem o tom teď uvažuju. Beztak nevím, co s „dovolenou“. 🙃
    Jen musím do nějakého zvěřince umístit svoje polodivoké šelmy.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    TRISSIE: jasně, já tam ten link přihodil, ať se netočí stejný dotazy :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DRABICZ: čím víc informací, tím víc lepší :-)
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    TRISSIE: už se to řešilo, že je tam zašitá cena a ten režim je dost na knop, nicméně program je to unikátní!
    [DRABICZ @ AD(H)D - porucha pozornosti s hyperaktivitou i bez]
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Já jsem dneska poprvý v životě vedla docela business-like rozhovor s jednou autoritou, z který mám dost vítr, a řekla jsem mu pár věcí fakt narovinu. Necouvla jsem a nezpanikařila. To fakt z dřívějška neznám.
    Jo, a taky si pamatuju, o čem jsme mluvili.

Nesmím se hlavně dostat do kruhu "co by asi bylo bývalo, kdybych brala ritalin jako mladá". :/
    VITEX
    VITEX --- ---
    SHARKIE: Nejsi v tom sama.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Prave som si spomenula na veceru v batohu, ktoru som v piatok zbalila z prace, ze si ju zjem az doma.

To je furt dokola. Bud sa mi to pokazi v chladnicke, alebo to niekde zabudnem. Jak to priamo nevidim, tak to proste hlava uplne vypusti. Ma to zbytocne vyhodene jedlo vzdy tak strasne stve. Jedna z veci, s ktorou sa mi nedari bojovat, nech sa akokolvek snazim. :(
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SPIKE411: every fakyn hour. Whole life. Yes
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    FB-IMG-1744401815246
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    People with ADHD symptoms report more involuntary memories in daily life
    https://www.psypost.org/people-with-adhd-symptoms-report-more-involuntary-memories-in-daily-life/
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    DR_NIKITA: Jo, to som taky kedysi robila, aj s Ingresom este. Len mi potom odpadol doprovod a samu ma to prestalo bavit. :)
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    COCOBRYCE: čoklísek chodí semnou, to je jasný!
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    DR_NIKITA: tak hlavně ať ti to vydrží co nejdýl:)
    za mě na kroky nejlepší hafan, 20k téměř každej den:)
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Tak ještě k tomu pohybu, naistalovala jsem si Pokémon Go do telefonu a včera jsem dala 16k kroků jak prd :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Skin picking 35yrs n counting

FB-IMG-1744284778061
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MART1NKA: Lietanie smerom nadol mi vzdy slo :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam