KAIAFOX: jsem rada, ze to pises. stredni jsem delala na 3x. vlastne malokdo to vi, mozna to nevi ani manzel. za ten prostredni clanek se stydim, i kdyz vim, ze neni za co a zachranilo mi to rok. podrobnosti rozebirat nechci, ale proste stredni jsem delala na 3x a i nejaky ten reparat a doklasifikace probehly. stredni skola fakt nebyl koncept pro me, mela jsem i neuveritelny mnozstvi zameskanych hodin, i neomluvenych, za to jsem mela i dvojky z chovani. vyhazov z 1. stredni, kdy ale teda muj sileny prospech byl zpusoben hlavne dlouhodobou sikanou, skoncil dokonce neuspesnym pokusem o sebevrazdu a naslednym rozjetim socialni fobie level masakr. nakonec mam nejakym zazrakem 2 VS. ing. (CZU) a mgr. (UK). rozdelala jsem ale na VS celkem 4 ruzne obory, ADHD stajl. 🤦
KAIAFOX: co myslis tim, ze hlidaci babicka vic nemuze, proto chodis jen 2 dny? totiz ja mam pocit, ze muz si mysli, ze mam po navratu z rodicovske moc nizky uvazek, mam 0,3, chodim ctvrtky a patky do kanclu, hlidani nemame zadne, nejmladsimu v cervnu byly 3. k tomu mam prakticky nepretrzite pri detech DPC z domova, vetsinu casu i behem materske a rodicovske to bylo 40 hodin mesicne plus vybor SVJ a komisi na urade (to je nic, schazime se parkrat za rok, navic to skonci ted volbama). proste malo mi to neprijde, myslim, ze jsem i pri detech (3) pracovala nadstandardne, nemusela jsem preci delat nic, zvlast kdyz hlidani nemame zadne a i tech 0,3, na ktere jsem se v dubnu vratila, mi prijde az kam. dokonce si pripadam dlouhodobe dost pretizena a modlim se, aby kolegyne, ktera postupne odchazi do duchodu a ja ji postupne nahrazuju, vydrzela co nejdyl na ty 3 dny, abych ja si dalsi den pridat nemusela. fakt se modlim. protoze to bych se asi posrala popravde uz. potrebuju proste nekdy svuj klid o samote, bez lidi, bez zvuku. :( taky mam obcas vycitky, ze jsem to nikam nedotahla, je mi 42 a uz to nikam nedotahnu, je to cele zpusobeme socialnim tlakem. zavidim svemu nejlepsimu kamaradovi (AuDD), ze se nad to vsechno povznesl, ma ID, dela vikendoveho hlidace na urade a je v pohode a to mel kdysi slusne rozjetou karieru v CNB. proste si uvedomuje svoje limity a je s tim v pohode.