• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MTOWilhelm Reich - Orgon Power Organisation
    MTO
    MTO --- ---
    The Strange Case of Wilhelm Reich (2012) - IMDb
    http://www.imdb.com/title/tt2180549/

    The Strange Case of Wilhelm Reich 2012
    https://www.youtube.com/watch?v=GEilU4jRaTo
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    JAZZZ: Ano, souhlas, bohužel spousta "odrušování elektrosmogu" bude podle všeho podvod.
    Je to strašně smutné, protože problematika elektrosmogu je reálná, a tihle podvodníci ještě víc přispívají k tomu, aby ji obyčejní lidé ještě hlouběji ignorovali.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    zrovna jsem narazil na ten elektrosmog v jine souvislosti tak repostnu nejake informace
    Is "ElectroSmog" Destroying the Planet's Bee Population?
    http://www.dailygalaxy.com/my_weblog/2008/09/is-electronic-s.html
    je to skutecny problem, ale vibrujici "drahokamy" (zajimave, ze v tom krystalu kremiku musi byt nejake primesi, aby to bylo drahe zejo, preci obycejny sutr nemuze lecit) to bohuzel neresi

    navic intenzita toho pole klesa s druhou mocninou vzdalenosti. zapnuty mobil, notebook nebo lednicka tudiz pusobi v byte vetsi smog nez zizkovsky vysilac. ta organizace IIREC o ktere tam pisou jim da certifikat, ze jejich zarizeni vyzaruje v limitu norem, coz bych u par LED diod podsvetlujicich kaminky ocekaval ze bude splneno :) vyvolavat dojem, ze zkoumaji jak jejich krabicka od mydla zazracne rusi vnejsi silne signaly mi prijde velmi nefer. napriklad teslacoil je zdrojem takoveho "smogu", ze rozsveci zarivkove trubice ve sve blizkosti. zkuste si k nemu tenhle vyrobek donest a uvidite jestli ten elektricky vyboj zazracne uhasi :)

    btw. takhle se rusi elektromagneticky smog doopravdy, kdyz chcete mit "elektroticho" kvuli presnemu mereni a ne okrast rodiny co chteji prospet svym detem a ve fyzice nedavaly pozor :)
    R A Mayes | Copper and Stainless Steel Foil for Microwave and RF Shielded Rooms
    http://www.ramayes.com/emi_rf_foil_shielding.htm
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    POWEROFSTYLE: tu stránku jsem si prostudoval, a musím konstatovat, že se jedná o podvod.
    když nechám stranou naprosto nesmyslný rádoby vědecký popis funkce, který je velmi vágní a plný blábolů, zůstává jeden konkrétní důkaz:
    ve videu si jedna rodinka s plazmovou lampou na stole pochvaluje jak jim to vyladilo vibrace a vůbec si neuvědomují, že somavedic má potlačovat EMC smog, který právě plasmové lampy velmi silně produkují. celé ty stránky jsou jeden příšerný pseudovědecký blábol, že ani nevím co z nich vykopírovat, abychom se tomu tady mohli společně zasmát.
    pokud si chce někdo "harmonizovat své přetížené orgány" doporučuju meditaci a jógu. zázračná krabička s vibrujícími drahokamy ve vzájemné korelaci ani jiná blbost, která jen přenáší spotřební model chování i do new-age tomu nepomůže.

    kdo nechce mít v bytě elektrosmog, stačí si vytapetovat alobalem a ten uzemnit drátem třeba na topení. chápu, že vibrace drahokamů jsou víc cool, ale to co tam popisují je naprostá blbost, kterou sežerou jen lidé bez špetky technického vzdělání, kteří sice mají oprávněný pocit, že se společností je něco špatně, ale ta hniloba je manifestoivána mimo jiné právě nesmysly jako je somavedic a hamižnost jeho tvůrců.

    nezpochybňuju sílu autosugesce, ale jakmile dojde na elektromagnetické pole, tak tam by měly jít pocity stranou a nastoupit logika a přesné měření.
    POWEROFSTYLE
    POWEROFSTYLE --- ---
    KOZMA: Ten orgonitovej zapper zní hodně zajímavě! Měl by jsi návod na sestrojení? Knihu od Clarkové nemám...

    Slyšel někdo z vás o tomhle? SOMAVEDICK (dřív Somatex)
    Geopatogenní zóny a přístroj SOMATEX
    http://www.geopatogennizony.com/?gclid=CMnh_9vRvMMCFQIYwwod8gsAfw
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    JAZZZ: jeden člověk ji hodně moc chtěl, počkám ještě jestli se ozve a kdyžtak se nějak domluvíte :)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    CONTINUITY: schvalne jsem to hodil do hledani a nabizela jsi ji me, takze jestli se k ni nehlasi nekdo jiny, kdo by po ni touzil, rad si ji na mesci/dva pujcim az se nekde zas potkame :)
    tohle by asi mohl byt dobry uvod. na experimentovani a mereni prijde cas potom. neco mi rika, ze po objevech souvisejicich s velkym nebo naopak extremne malym meritkem cekaji dalsi tajemstvi ukryta v komplexite a vzorech, ktere ji generuji a zaroven propojuji. porad sice nemuzu kapnout na to jak to spravne uchopit popsat, ale ono neni kam spechat. Reich muze byt dobra indicie na ceste.
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    ahoj, někdo tady ode mně chtěl tu knížku o Reichovi od Sharafa, už jsem připravená se jí vzdát :), ale nemůžu si vzpomenout na id, můžeš se mi prosím ozvat? :)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KOZMA: super, to bys byl moc hodny, adresu ti poslu :) kdybys potreboval nejak promerit i kus orgonitu, tak posli tez ja ti to zas pak nekdy na jare nebo az budes potrebovat vratim. ten zapper zalezi jestli chces vratit protoze ho pravdepodobne rozeberu, zanalyzuju i jednotlivy soucastky a mozna na to nakreslim model v pSpice nebo Matlabu. prijde mi ze na kazdou podobnou oblast se nabali ruzni hokuspokustoni, takze kdyz uz bych tim travil cas, rad bych meril vzorky o kterych jsou lide subjektivne presvedceni ze funguji a jsou z tech "kvalitnejsich" takze zmerene vysledky budou prukazne.

    zadnym ze zminenych jazyku nevladnu a google translator to asi nevytrhne, ale mohl by vam alespon usnadnit tu praci. potreboval bych popis tech experimentu tak, jak byly provadene jinde a treba me pak napadne i nejaka variace v zavislosti na vybaveni nasi laborky, abych z toho vytezil co nejvic informaci. to ale asi az fakt pochopim princip jak to ma fungovat a co a proc merit. treba ten zapper jsem nekde videl ze ma frekvenci 15Hz. nevim proc zrovna 15 a dalsi detaily fungovani. treba Continuity byl na ruce neprijemny luminiscencni drat http://www.diytrade.com/.../pd/3557263/Newest_luminescence_wire_electrical_wire_cable_neon_wire.html tak by me zajimalo v cem je ten zapper presne jiny, protoze na urcite urovni bude muset byt pusobeni tech dvou cernych krabicek srovnatelne. delam integracni testy zeleznicni techniky, takze cerne hrabicky a jejich rozhrani jsou moje kazdodenni zabava :)
    KOZMA
    KOZMA --- ---
    JAZZZ: vytecne, jestlize si prejes a vskutku to myslis vazne, napis mi do posty adresu, poslu Ti nasi modifikaci zapperu. Vysledky vyzkumu jsou shrnuty v publikaci, ktera je bohuzel pouze v ruskem, reckem a srbskem jazyce. Tady je link pro ruskojazycne. Bohuzel predpokladam ze 99 procent Cechu jsou uz zcela amerikanizovane anglofonni http://kamena-program.blogspot.ru/p/blog-page_5601.html
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KOZMA: ma by to zajimalo, ale nedari se mi dohledat zadne dostatecne konkretni informace. vzhledem k tomu, ze tu anglicky asi vsichni umi, tak sem ty vysledky vyzkumu hod prosim hned a my uz si je prostudujeme :)
    stale plati nabidka, ze muzu zminene experimenty overit v profesionalne vybavene laboratori na mereni elektromagneticke kompatibility, ale hodil by se mi presny popis toho experimentu od zasvecenych, aby byly vysledky presne a porovnatelne.
    KOZMA
    KOZMA --- ---
    proc stavet akumulator kdyz mame zapper. Lidi. Vy se porad vracite do stredoveku. Wilhelm Reich je stredovek. Cloudbuster. My mame Chembuster. To byl priklad. Realne. Vstrebavejte trosku info o tom, co dela orgonitovy zapper. Je to nejsilnejsi a nejdulezitejsi vecicka ze vsech tech gadgetu. Mame vysledky vyzkumu. Prelozime do cestiny nejdulezitejsi momenty nasich experimentu. Ale opakuji. Kdo ma orgonitovy zapper.. Orgonitovy akumulator je deset kroku nazpet.
    POWEROFSTYLE
    POWEROFSTYLE --- ---
    CONTINUITY: to zní dobře, můžu přispět materiál - špony, křištály, šungit a odhodlání .)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    JAZZZ: Dobrý odkazy, díky...předtím jsem reagovala jen na kontext od DORu a nebyl čas ;)

    JAZZZ: A to (už) je reálná technologie, to dálkové nabíjecí zařízení?
    brekeke, máš naprostou pravdu, to bych se asi musela už fakt vystěhovat na jinou planetu ;-D
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    MICHAL_R: Ne, ale pojďme se domluvit v pár lidech a koupit akumulátor (nebo postavit, jestli se na to někdo cítíte :)) (ráda přispěju penězma na materiál a jako pomocná síla:))
    pak si můžeme reportů udělat celou sbírku :)

    Mně pořád posílá zpravodaje pan Fischer z Německa, kterej je vyrábí.
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    Wilhelm Reich Documentary Film Project by Kevin Hinchey — Kickstarter
    https://www.kickstarter.com/projects/25874147/wilhelm-reich-documentary-film-project
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    Hele, můžu se zeptat, jestli tu náhodou někdo nemáte OSOBNÍ ZKUŠENOST s pobytem v orgonovém akumulátoru (resp. s opakovanými pobyty...)?
    MTO
    MTO --- ---
    MTO: je tam par veci k zamysleni, urcite stoji za to obcas kouknout...

    "To define freedom is the same as to define sexual health. But nobody will openly admit this. The advocacy of personal and social freedom is connected with anxiety and guilt feelings. As if to be free were a sin or at least not quite as it should be. Sex-economy makes this guilt feeling comprehensible: freedom without sexual self-determination is in itself a contradiction. But to be sexual means — according to the prevailing human structure — to be sinful or guilty. There are very few people who experience sexual love without guilt feeling. "Free love" has acquired a degrading meaning: it lost the meaning given it by the old fighters for freedom. In films and in books, to be genital and to be criminal are presented as the same thing."

    " I tried the accumulators, but I didn't feel anything. The Doctor would ask me about it — "You still don't feel anything, "Mr. Ross?" — and I'd say, "Maybe it's like Christian Science, you have to believe in it." Then he'd say, "You don't see us praying here, do you?"

    "He had a great capacity to arouse irrational hatred obviously, and that's because his ideas were radical in the most extreme sense of the word "radical." His ideas have something to offend everybody, and he ended up becoming the only heretic in American history whose books were literally burned by the government.
    Timothy Leary spent five years in prison for unorthodox scientific ideas. Ezra Pound spent 13 years in a nuthouse for unorthodox political and economic ideas. Their books were not burned.
    Reich was not only thrown in prison, but they chopped up all the scientific equipment in his laboratory with axes and burned all of his books in an incinerator. Now that interests me as a civil liberties issue."

    ....
    MTO
    MTO --- ---
    MICHAL_R: kez by :-) ale mam sikovnyho truhlare, bude mi delat kralikarnu, tak bych top spojil :-)
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    MTO: Ta fotka... to je u Tebe doma? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam