HANY33: vidis mna zase ako 20 rocneho vyhodili rodicia z domu, s tym ze som hipisak, nula, fetak, nezodpovedny a neschopny hlupak ktory si nicoho nevazi. Doma sme po sebe vrieskali, otec mi vykrikoval ze ma vydedi a matka mala zo mna depresie.
Vdaka lysohlavkam som si dal do poriadku seba, svoj zivot a vsetky vztahy v nom - mamina je pre mna momentalne ako najlepsia kamaratka, s otcom som to sice este nedotiahol tak daleko ako by som chcel ale uz aspon citim ze ma respektuje a ze je na mojej strane :).
Tvoj bratranec bol ocividne naruseny a davat vinu za to co spravil lysohlavkam je jednoducho nezmysel.
Joga mi v integracii psychedelickych lekcii do zivota hodne pomohla, to je bez diskusie, chvilu som si aj myslel ze s psychedelikami uplne skoncim, tento rok som sa ale presvedcil ze stale maju pre mna nejaky potencial a vyznam a zaroven po tych rokoch vidim, ze boli v mojom zivote skutocnym pozehnanim. A pozor, ja na zaklade toho netvrdim - jee vsetci bezte a naladujte sa drogami. Ziadna metoda nie je univerzalna ani urcena pre kazdeho. Preto si myslim ze tvrdit "drogy su zlo, ruky prec" je rovnako zla rada, ako "drogy su super, smelo do toho"... zvlast od niekoho, kto ma o ich ucinkoch len vzdialene predstavy.