IOM_NUKSO: ona praxe dokaze dost rozvirit klidnejsi, "zahnilejsi" vody. se mnou to cviceni (ted sporadictejsi, zel bohu) taky zvlast v pocatcich pekne cvicilo... spis ve smyslu, ze s vetsi vnimavosti tela se mi rozjela vnimavost toho, co za tema ruznejma blokama a stazenima stoji. (jeste jsem to teda "poturbila" dost hloubkovejma masazema, kterejma se pracovalo s tema zasekama a ktery toho taky dost otevrely...)
takze mi z toho zatim vyslo, ze je super to brat mimo jine jako hriste, na kterym se clovek pekne do hloubky uvolnuje, prodluzuje dech, je bdelejsi, pritomnejsi... zalezi, co od ty jogy vlastne chces, co si na to navesis za koncepty a predstavy, co by ti to jako "melo" davat (a co bys tomu chtela nebo "mela" davat ty). problem neni v praxi (it's all in your head...), ale v tom, co si na ni clovek navaze a jak ji sesneruje svejma predstavama, aspon takovej z toho mam dojem - naopak mi prijde, ze hlavni je klid a uvolnovani, takze to nikam netlacit, neresit "vykony" a cile a spis to delat jemne, respektovat telo a sebe celkove... co vlastne cvicis?