• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRANCIMORJÓGA
    LAKSHMANA
    LAKSHMANA --- ---
    JANITA: A jó, no to je ta kočka z Vivobarefoot! Říkala že dělá aštangu… :-)
    JANITA
    JANITA --- ---
    JAMPA: není zač. Už bych k nikomu jinýmu nešla..
    DAWYT: přijď ráno na mysore.. a nebo na vedenou lekci. A uvidíš :)
    JAMPA
    JAMPA --- ---
    JANITA: Super! Děkuji, vyzkouším.
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    JANITA: toto je pro mě novinka, hned jsem se objednal na zkušební lekci
    JANITA
    JANITA --- ---
    JAMPA: nejlepší učitelka v Praze, žákyně Manju Pattabhi Joise - doporučuju všema 20ti
    Ashtanga in Prague | Traditional Ashtanga Praha offers daily classes in traditional yoga as taught by Sri K. Pattabhi Jois, and as continued through the living legacy of his family, the oldest son Manju Jois and his student, the first western women introduced to Ashtanga Yoga, Nancy Gilgoff.
    http://www.ashtangapraha.cz/
    ZIKE
    ZIKE --- ---
    JAMPA: btw zacatecniky ma i rano od 7h ;)
    JAMPA
    JAMPA --- ---
    DAWYT: Díky za tip. Zrovna jeho lekce by mě moc zajímaly, ale začátečníky má jenom v pondělí večer a to zrovna nemůžu. Jinak přesně takový typ lektora jsem měla na mysli, zažila jsem s ním jeden seminář a jeho přístup mi hodně vyhovoval.
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    JAMPA: co se týče aštangy, tak mě se líbila http://www.ashtanga.cz/ už jsem tam dlouho nebyl (nicméně pár let jsem tam docházel), ale co jsem tak vyzkoušel, tak u Dalibora se mi líbí jakým způsobem instruuje, občas přijde, lehce poupraví, na otevřených hodinách to tolik nedělá páč je tam hodně lidí, na kurzech má na to více prostoru. Jinak nechodí kolem horké kaše a zaměřuje se na základní věci, o teorii a co to všechno dělá na spirituální úrovni moc nemluví. Což může někomu chybět, někomu vyhovovat.
    JAMPA
    JAMPA --- ---
    Ahojec, nemáte někdo tip na dobrou lektorku/lektora hatha jógy nebo aštanga jógy v Praze? Děkuji :)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    repast z kočičího klubu :-)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    IOM_NUKSO: napis fijalce primo, vsadila bych si, ze bude ochotna se s tebou sejit bokem aby sis osahala ze nekouse. je to moc fajn praktikujici. proste ji napis ze mas socialni fobii a tak dale
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    IOM_NUKSO: jestli ti pomuze trosku racia: ty platis, jses klient a jdes tam kvuli sobe
    EBENY
    EBENY --- ---
    IOM_NUKSO: tak tím bych možná začala... good luck
    EBENY
    EBENY --- ---
    IOM_NUKSO: Jestli začínáš s Jantrou, tak bych nedoporučovala dělat to jen podle knihy, ale obrátit se na Fijalku nebo Medvěda, mají lekce v Opletalce: http://www.dzogchen.cz/nauka/jantra-joga/

Jantra jóga je silná praxe, kde se pracuje se zádržemi a dle mého vnímání není vhodná pro začátečníky. A je velmi vhodné praktikovat pravidelně a rozvíjet pozornost k tomu, co se skutečně děje. Jako u všeho, ostatně...
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    MAKATASU: tak tenhle problém bych chtěl řešit :) Dík, už jsem si objednal, je to teda drahé, tu co jsem koupil za 600 mi vydržela 6 let (a to jsem jí dával zabrat), podle přepočtu by mi tahle měla vydržet 21, tak jsem zvědavý :)
    IFKA: bohužel cestovní je jen na 180 cm, tak jsem koupil pro lite mat, těším se:)
    MAKATASU
    MAKATASU --- ---
    DAWYT: Taky mám manduku, vyhovuje, jen na měkkém písku na pláži moc nefunguje:-D
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    STQ: ok díky:)
    STQ
    STQ --- ---
    PETEKKA: nejez minimalne 3 hodiny predtim, hodne se napij a vem si rucnik
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    dnes jdu na první lekci jógy pro začátečníky, máte pro mě nějaký tip nebo radu pro začátek? Děkuji:)
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    DARUMA: co zkusit konopnou mast?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam