• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRANCIMORJÓGA
    JITUNUK
    JITUNUK --- ---
    ano myslím, že to bude ta Vamana dhautí... :-)
    NUDLINEK
    NUDLINEK --- ---
    JITUNUK: nevim kterou mas presne na mysli, ale mam zkusenost s Vamana dhautí, jinak pro Šankprankšalánu je tady samostatné auditko - [ Šankprankšalána ]
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    btw.
    JITUNUK:
    jo, delaval sem to pred lety na doporuceni jedne ucitelky ajurvedy dost casto a velmi mi to prospivalo. Dost to cisti i "zumpu" kolem emoci a potlacenejch zalezitosti
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    tak z prvni lekce u Dalibora jsem nadsen, naprosto to prekonalo moje ocekavani a to sem cekal docela dost. To je tak, kdyz se nejde nekdo, kdo umi neco naucit a co uci, tak do toho opravdu vidi. Jeden z nejlepsich napadu, co sem za posledni dobu dostal :-)
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    KUATO: na barak se chystam o vikendu a mozna si i zakydam :).. nicmene bych dala i tu jogu, momentalne stehujem a rada bych se protahla i trosku jinak
    KUATO
    KUATO --- ---
    ALI_EN: prinejhorsim kdybys nic nesehnala, tak muzes nekomu pomoct na stavbe michat maltu nebo kydat hnuj v kravine ci u koni jako zenske jednu dve generace zpatky u nas na venkove ;o). pohyb na cerstvem vzduchu - clovek si zacvici i si psychicky odpocine :o).
    JITUNUK
    JITUNUK --- ---
    Ahoj dela tu nekdo joginskou techniku - vyplach zaludku ?
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    EBENY: mesic a kousek pred porodem :) dikz za tip, hned zejtra maj cviceni, tak se tam stavim. Ona neni ve meste nouze o jogu, ale obcas to byva spis dost zoufale, nez aby si clovek zacvicil a zaroven si nejak psychicky odpocinul, takze jsem vdecna za doporuceni.
    EBENY
    EBENY --- ---
    ALI_EN: Tezko rict, co znamena pokrocila tehotna zena:), ale Tereza Cichova je skvela, uci v Yogame: http://www.jogasterezou.cz/joga-pro-tehotne-pre-natal-yoga/
    KLUZAU
    KLUZAU --- ---
    DAWYT: chodí se tam bez ohlášení, jen je třeba včas
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    Meli byste tip na jogu pro pokrocile tehotne v Pze, idalne Vinohrady nebo Zizkov?
    Predstavovala jsm si dochazet dvakrat tydne, ale co jsem tak nasla, byva jen jednou. Mozna teda dochazet do dvou center.
    Moznosti je docela dost a ted samozrejme si vybrat
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    ZIKE: ještě ne, ale příští týden půjdu, čekal jsem na odpověď(kterou jsem zářím nedostal), ale prý tam mám jít bez ohlášení.

jinak kdyby někdo chtěl, mám 5% slevovy kupón do obchodu, kde jsem kupoval manduku. Dyztak pošta
    ZIKE
    ZIKE --- ---
    DAWYT: cus, uz jsi tam byl? Tak kdyztak podej report .) zajimal by me nazor zkuseneho ashtangisty ;)
    JANITA
    JANITA --- ---
    EBENY: to vypada skvěle! !!
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    IFKA: já si ho nosím kvůli kolenům :))
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    STQ: já hlavně doufam, že zničim sebe
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    SRDICKOVEJ_KLUK: id petval se o ashramu kdysi zminoval na cyber.cz, doporucoval, tak je pravdepodobne, ze pana pavlise osobne zna. mozna se jeste ozve tady nebo zkus postu.
    STQ
    STQ --- ---
    HONZAL: znicis si ji
    IFKA
    IFKA --- ---
    HONZAL: jestli to je ta hodina ve francouzském lyceu, tak tam mají měkkou gumovou podlahu, která nijak zásadně neklouže. prvních pár let jsem tam cvičívala bez matky:)
    pokud se potíš, tak takoví lidé si nosili ručníček, aby stírali své kapky potu ze země;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam