no, já jsem si nedávno pročítala diskuze o univerzitě jana ámose komenského a musím říct, že je to šílenost.. spousta lidí se té škole vysmívá, na druhou stranu chudáci, kteří tam studují nebo studovali se té školy zastávají, ještě aby ne? navíc třeba pro ty, co tam chodí, je to opravdu náročné a solidní studium.. ale nevím, jak lze dojít k objektivnímu názoru na tu školu,... rozhodně asi nebude pocházet od těch, co tam studují (a nemají srovnání s ničím jiným) .. ale ani od těch, co to posuzují zvenčí, což jsem i já.. Takže já bych tam nastrčila nějaké špióny, kteří by o tom pak napsali nějakou "objetivní" studii:)) Ale ještě na další stranu si myslím, že kdyby to byla solidní škola nebylo by těch pomluv tolik. Jsou i soukromý školy (ted myslím třeba klausův gympl - to není vš - dobře), který si uměj udělat dobrý jmeno v širším povědomí - zakládaj totiž značku na kvalitě. Ale to už jsem někde psala, dřív se lidi vysmívali právě VŠE, ale dneska to přeslo na ty soukromý školy:) což se zrovna stalo i v tomhle fóru:))