• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

    s JAHRIDEREM spolupracovat

    196 hlasy od 196 respondentů

      rozbalit záhlaví
      BTK
      BTK --- ---
      CHONGX: hele jako v dnešní době dělat hospodu a klub v malym městě je fakt boj..kdo nezažil neví..sam mam dva a začinam si řikat jestli to má smysl.stejně to jen dotuješ a lidem se nezavděčíš....když vemu sound a jedu někam tak je lidí plno a práce poloviční než sraní s hospodou...
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      CHONGX: on se zblaznil:)
      L4MA
      L4MA --- ---
      CHONGX:
      "V poslední době také dosti koketujeme s myšlenkou ´soukromého klubu´ takže je velmi pravděpodobné, že se Pumpa Negra stane čistě a jen soukromým podnikem kam bez klubové karty či osobního pozvání nebude možno vstoupit."

      EPIC!
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      CHONGX: pobavil :D
      CHONGX
      CHONGX --- ---
      Milí drazí.
      Je nám to moc líto, ale vzhledem k malému zájmu o kulturu v našem okresním městě jsme nuceni omezit a oškubat náš bohatý a pestrý kulturní program. Mrzí nás to, ale nemůžeme donekonečna dotovat něco o co není evidentně zájem. Nechceme se dál dívat na zklamané tváře umělců, kteří jsou celosvětově uznávaní, jedou k nám kolikrát i více jak 1000km, a pak jsou svědky minimálního zájmu a ´buranského´ přivítání. Mysleli jsme, že HB je kulturní město a že se chce bavit a hudebně vzdělávat, ale bohužel jsme se spletli. Ta doba už je evidentně dávno pryč. A jelikož jen mrtvé ryby plavou s proudem a my nechceme spadnout na úroveň klubu, který dělá akce jen proto, aby vydělal a přežil, tak musíme naši produkci citelně okleštit. Klub bude fungovat dál, ale nečekejte žádné kulturní bomby či extra pestrost. Prostě a jednoduše bude míň akcí a bude na nich hrát míň známých a provařených lidí. Uvidíme časem, jestli Vás mainstream omrzí a dáte přednost alterně a bude pro Vás komunita stejně smýšlejících lidí a odlišnost od mainstreamu právě to, co hledáte. My věříme že ano, protože jít s davem je cesta nudy, šedi a v konečném důsledku i záhuby. Ostatně právě proto jsme tento klub v Havlíčkově Brodě otevřeli. Aby zde konečně po dlouhé době bylo místo, kde se můžou potkat lidi, kteří žijou život pro něco víc než jen svoje ego a konzum. Pro lidi, kterým se hnusí dnešní společnost a to kam se ubírá, pro lidi kterí chtějí změnit sebe a tím i celý svět.
      Další z novinek je, že se z klubu stává první oficiální kamenný´Cannabis Social Club´ v České Republice. Co vše Vám to přinese, se dozvíte v následujících týdnech, ale už teď můžem slíbít, že minimálně spoustu informací o lečivém konopí, o jeho všestrané využitelnosti a o tom jak je čím dál tím víc jasné že je to rostlina tohoto tisíciletí a jako jedna z mála může vrátit naší planetě stabilitu a vyrovnanost a hlavně zdraví!
      V poslední době také dosti koketujeme s myšlenkou ´soukromého klubu´ takže je velmi pravděpodobné, že se Pumpa Negra stane čistě a jen soukromým podnikem kam bez klubové karty či osobního pozvání nebude možno vstoupit.
      Ať tak či onak, doufáme, že se v našem městě a okolí najde dost alternativně smyšlejících a mainstream nesnášejících lidí, kteří nám a sobě pomohou utvořit, nesobeckou, nekrátkozrakou, po novinkách toužící a kořeny respektující komunitu, která se bude potkávat právě v Pumpě.
      Bless.
      ADZI
      ADZI --- ---
      KEITHHSTER: Psal mi. Prý byl drzej a nalitej a dostal !
      ADZI
      ADZI --- ---
      AKISAN: Amen ! S tím plně souhlasím...
      ADZI
      ADZI --- ---
      VYHULENY_UFO: Každej to vidí jinak :)
      ADZI
      ADZI --- ---
      UTRZENA_LANOWKA: Tak jsem pouštěč no :D
      ADZI
      ADZI --- ---
      UTRZENA_LANOWKA
      UTRZENA_LANOWKA --- ---
      SOLDIK: ty to máš trochu z ruky bych řekla :) ale :D
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      APOKAKODEX
      APOKAKODEX --- ---
      SOLDIK: Apoka má jahridera v piči :-D
      UTRZENA_LANOWKA
      UTRZENA_LANOWKA --- ---
      MORYBUNDUS
      MORYBUNDUS --- ---
      KEITHHSTER:
      KEITHHSTER: Uka žeo .)
      KEITHHSTER
      KEITHHSTER --- ---
      UTRZENA_LANOWKA: přesně ...
      UTRZENA_LANOWKA
      UTRZENA_LANOWKA --- ---
      KEITHHSTER: nejinteligentnější co ještě může udělat je vyfotit si ten rozsekanej rypák, dát si to na fb a dělat ze sebe chudinku :D
      KEITHHSTER
      KEITHHSTER --- ---
      Neurobeat včera dostal do tlamy , žeby někdo odsud ? .))
      KEITHHSTER
      KEITHHSTER --- ---
      PTT: jeste aby ne .))
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      ADZI: ano, tak se rid tim co pises. Desky poustej a nesnaz se je michat. Ta hudba si to nezaslouzi, amen.
      PTT
      PTT --- ---
      KEITHHSTER: udalost smazana...:)))
      UTRZENA_LANOWKA
      UTRZENA_LANOWKA --- ---
      VYHULENY_UFO: jen jestli ne klukům :)
      VYHULENY_UFO
      VYHULENY_UFO --- ---
      ADZI: chlape, tak tebe nejakej typek uz par let v podstate ojebava, ale porad je to kamos. no ty budes asi solidni "máčko"
      ale jinak je mi do toho uplne hovno, protoze toho pana co zacina jeho nick na J mam v kategorii spammer, protoze mi od nej prislo par velmi zvlastnich pozvanek na nejaky jeho akce. Rekl bych, ze trosku se snazi blbnout hlavy mladejm holkam, co si myslej, ze koureni marihuany je cool.
      ale to sem asi nepatri :)
      UTRZENA_LANOWKA
      UTRZENA_LANOWKA --- ---
      ADZI: tak to bys ale měl psát že máš za koníáček poštění desek, ne djing, to je asi trochu něco jinýho v tomhle případě;)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam