• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    L4MA, DJANS: Na highlanderu se teďka hraje za blowjoby nebo co?
    DJANS
    DJANS --- ---
    a všechno koupil tatínek a taky si pro vás přijde za ty vaše ošklivý reči vuči mě
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    L4MA: silná slova
    L4MA
    L4MA --- ---
    IJACZEK: saj mi dick, čeče!
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    IJACZEK: oprava! Měl jsem to srovnaný! "Jako kámo vážně jsem si to myslel, brácho, nejvíc, víšjak!"

Takže držím palce!
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    DJANS: AHA! tím se vše vysvětluje :D v 18 jsem to taky neměl srovnaný
    ONDRAASOVKA
    ONDRAASOVKA --- ---
    DJANS: ..ono až budeš iks let budovat svoje producentský/djský jméno a pak přijde nějakej trouba, kterej neumí používat google a začne o tobě mluvit jako o 'next djovi' , tak ti dojde, že to děláš dobře a bereš to jako nakopávačku.

néé, tahle parafráze moc nefunguje ://
    DJANS
    DJANS --- ---
    ja si musel zalozit profil abych sem vubec napsal :D a je to poprve a naposledy v mem zivote :D takze o tom kdo buduje a kdo pise na nyx zalistuj ve vlaknu zpet...
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    DJANS: jsou prostě dva základní typy lidí - ti, co stráví život psaním na nyx a ti, kteří žijí opravdový život, tvoří a budují....a celý je to o tom, že ti první těm druhým jen závidí. Ale ti druzí jsou natolik moudří, že s nimi tu jejich hru o slovech a gramatice hrát nehodlají, respekt!. Čistému vše čisté a v jednoduchosti je síla (přemýšlení nad správností svých kroků a jejich důsledků vše jen zbytečně komplikuje a zpomaluje)
    DJANS
    DJANS --- ---
    18
    L4MA
    L4MA --- ---
    SOLDIK: vecnejch 23, bro. :)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    DJANS: muzu si tipnout, tobe je maximalne 23?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DASHA: on přišel aby jméno darkside nebylo spojováno s jahriderem. Ale vzal to jak se říká za špatnej konec
    DJANS
    DJANS --- ---
    :-D :-D :-D mejtu se tu hezky :-D :-D :-D až nás potkáte na poli, letisti, louce nebo v Darku rádi si vás vyslechneme osobně o tom jak jsme hrozně zmrdsky nastavený od boha atd atd... ale tady to je pořád bla bla bla a kde se to ve vás bere a bla bla bla žij v městě jako já dělej co já a nebudeš to mít jinak btw klidně mě ukamenujte
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    DJANS: ja se nedivím ze na vas jak říkáš "každej furt psti a nadává" když nejste schopny pochopit ze to neni o vas osobně ale nakejch logikach a principech základních co vam zjevne ucházej..neschopnost se naučit cesky nebo dohlidnout dal nez na svůj dvůr zjevne taky nebudou náhoda
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    nepochopení revolucionáři, kterým svět křivdí :-)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    DJANS: už začínám chápat, proč si vybral pro spolupráci vás....tuhle logiku alá "každej kdo si dovolí něco namítnout je blbá ovce od pásu, a čím víc chyb děláme, tím je to větší důkaz toho, že je to správně" odněkud dobře znám :-)
    DJANS
    DJANS --- ---
    hale ve mě třeba protože každej furt pští nadává atd... ani nás nezná neví a pak se div že jsme samy pro sebe a že nás nebaví poslouchat tyhle vaše reči který jsou mimo...
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    DUB: tybláho, tak to je hodně špatný :(
    DJANS: todle je taky špatný
    DJANS: nejhorší
    DASHA: no nene
    SOLDIK: dobře ty, zabils :D
    DASHA
    DASHA --- ---
    ..kde se v lidech ta arogance bere..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam