• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      DASHA
      DASHA --- ---
      MIHALAKH: ..ani mi nemluv, jen cestou od stolu na zahradce na kavarnu jsem potkala 3 DJsky obeti Highlanderu... Tolik "I´m so sorry" jsem behem par vet snad v zivote nerekla..

LAMAS525: ty mas opravdu zaludek na to, abys sem po tom vsem zase prisel nekoho "obhajovat"?
      To je takova skoda, ze tuhle lidskou krysu Havrdu tady nikdo nezalohoval, nez ty svoje urazky na vsechny strany a zbozstovani Jahridera smazal.....

LAMAS525
      LAMAS525 --- ---
      :D :D Dyť si tu z vás ANS dělá jen prdel. Náhodou je to dobrej a šikovnej týpek a né nelezu mu doprdele. Kdybyste věděli o kom mluvíte a jak se snaží kluci dělat dobré párty a platí to i z vlastní kapsy. To je úplně něco jiného než Jah.. Dělají pouze to na co mají koule a né že udělají fest na který nemaj prachy a nainvně doufají že přijdou lidi. To je čistá demence od Jahridera. Osobně vlastně už nevím co víc bych k festu napsal. Ano bránil sem fest a byl sem hypnotizován a obelhán. Ale nyx sem i předtím pročítal a věděl sem že to může být vše pravda a do čeho jdu a tím sem minimalizoval dopad na mě a moje jméno. Takže sem s tím smířený co se stalo a Highlander nikdy víc
      L4MA
      L4MA --- ---
      OMNIHASH: to nevim, ale ty retardi bez spetky soudnosti, se ocividne pritahujou.
      nekdo tu tvrdil ze i tyhle kokutci musej Jahovi nekdy dojit, ale jak vidno, tak minimalne kazdej rok "doroste" nova varka... :)
      INK_FLO
      INK_FLO --- ---
      kdo z vás ve 20ti nevěděl všechno nejlíp, ten jakoby nebyl....no a někteří pak tu reputaci budou muset holt dalších 10 let napravovat, než všem dojde, že možná nejsou takoví kokoti jako tenkrát
      IJACZEK
      IJACZEK --- ---
      DJANS: Jestli buduješ to, co buduješ, tak toho radši nech a pojď psát moudra na nyx.
      OMNIHASH
      OMNIHASH --- ---
      L4MA, DJANS: Na highlanderu se teďka hraje za blowjoby nebo co?
      DJANS
      DJANS --- ---
      a všechno koupil tatínek a taky si pro vás přijde za ty vaše ošklivý reči vuči mě
      IJACZEK
      IJACZEK --- ---
      L4MA: silná slova
      L4MA
      L4MA --- ---
      IJACZEK: saj mi dick, čeče!
      IJACZEK
      IJACZEK --- ---
      IJACZEK: oprava! Měl jsem to srovnaný! "Jako kámo vážně jsem si to myslel, brácho, nejvíc, víšjak!"

Takže držím palce!
      IJACZEK
      IJACZEK --- ---
      DJANS: AHA! tím se vše vysvětluje :D v 18 jsem to taky neměl srovnaný
      ONDRAASOVKA
      ONDRAASOVKA --- ---
      DJANS: ..ono až budeš iks let budovat svoje producentský/djský jméno a pak přijde nějakej trouba, kterej neumí používat google a začne o tobě mluvit jako o 'next djovi' , tak ti dojde, že to děláš dobře a bereš to jako nakopávačku.

néé, tahle parafráze moc nefunguje ://
      DJANS
      DJANS --- ---
      ja si musel zalozit profil abych sem vubec napsal :D a je to poprve a naposledy v mem zivote :D takze o tom kdo buduje a kdo pise na nyx zalistuj ve vlaknu zpet...
      INK_FLO
      INK_FLO --- ---
      DJANS: jsou prostě dva základní typy lidí - ti, co stráví život psaním na nyx a ti, kteří žijí opravdový život, tvoří a budují....a celý je to o tom, že ti první těm druhým jen závidí. Ale ti druzí jsou natolik moudří, že s nimi tu jejich hru o slovech a gramatice hrát nehodlají, respekt!. Čistému vše čisté a v jednoduchosti je síla (přemýšlení nad správností svých kroků a jejich důsledků vše jen zbytečně komplikuje a zpomaluje)
      DJANS
      DJANS --- ---
      18
      L4MA
      L4MA --- ---
      SOLDIK: vecnejch 23, bro. :)
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      DJANS: muzu si tipnout, tobe je maximalne 23?
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      DASHA: on přišel aby jméno darkside nebylo spojováno s jahriderem. Ale vzal to jak se říká za špatnej konec
      DJANS
      DJANS --- ---
      :-D :-D :-D mejtu se tu hezky :-D :-D :-D až nás potkáte na poli, letisti, louce nebo v Darku rádi si vás vyslechneme osobně o tom jak jsme hrozně zmrdsky nastavený od boha atd atd... ale tady to je pořád bla bla bla a kde se to ve vás bere a bla bla bla žij v městě jako já dělej co já a nebudeš to mít jinak btw klidně mě ukamenujte
      VON_GILOTINE
      VON_GILOTINE --- ---
      DJANS: ja se nedivím ze na vas jak říkáš "každej furt psti a nadává" když nejste schopny pochopit ze to neni o vas osobně ale nakejch logikach a principech základních co vam zjevne ucházej..neschopnost se naučit cesky nebo dohlidnout dal nez na svůj dvůr zjevne taky nebudou náhoda
      INK_FLO
      INK_FLO --- ---
      nepochopení revolucionáři, kterým svět křivdí :-)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam