• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRK_R23UDK - Unreal Development Kit / CryENGINE a jine - děláme hry Unreal Engine - tipy, rady, pokec (UE4, UE5)
    Unreal Engine site
    klub zaobírající se tvorbou her v prostředí UE
    tvoříme pro PC, IOS, XBOX atd

poslední verze ke stažení
    DOWNLOAD

tipy, triky, rady, zajímavosti, showcase

UNITY klubik zde: [ UNITY 3D ]
    rozbalit záhlaví
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SIRLOON: Dík, mrknu na něj spolu s tím druhým, do rána se to snad dotáhne a zítra to prubnu, to bude mít vedoucí diplomky radost :D
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MARTYMARTY: http://www.youtube.com/watch?v=CWOPxJZK904
    jestli to chces zkusit tak tady mas malej tutorial
    EZEE
    EZEE --- ---
    SHARINGAN: ja te miluju :DD hele jdu si projet ty tutorialy at vim jak se dela novej projekt :D
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    EZEE: s tebou nic dělat nebudu, játra mám jen jedny !
    EZEE
    EZEE --- ---
    GANDHI: rady do zacatku? :D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Kua jsem to měl stáhnout ve škole, no holt skipnu fotbal, stejně to bude tragédie :)

DANCHEZ: Jak dlouho tohle třeba dalo práce / jak moc věcí jsi tam v tom editoval?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    moc toho teda neni videt:/ nemate nekdo Fraps nebo Dxtory s "ruskou" licenci?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    jj, coby praktikujici developer zavidim chlapcum elan a nadseni, cimz jim ho rozhodne nechci brat a rad uvidim jakykoli vysledky
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    EZEE: cesky nevim, zkus ten co tu postoval none, [ N0NECZ @ UDK - Unreal Development Kit - děláme hry ] ale je to starsi verze, ale pro zaklady pochopeni asi staci
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    DANCHEZ: Ostatně jako většina editorů a studií. Když už si to nezprzní uživatel sám ,zrpzní to editor za něj. :)
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    Tady se to rozjidi:) Snad to i nejakou dobu vydrzi;)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    JAACOB: Jo, já s tím samozřejmě souhlasím, ačkoliv to nemám úplně first hand, obv, ale snažím se získávat informace zkama to jde a na základě nich bych si nedovolil to takhle zlehčovat.

DANCHEZ: Zatím checkuju ty co už tu pastnuté byly, ale za každý tutorial budu (asi nejen já) velice vděčný, vlastně vůbec za jakékoliv postřehy...

SIRLOON: No jo, to je trochu chyba na mojí straně, protože jsem hrozná smajlíkwhore, takže když si to nehlídám (což v diskusích moc nedělám, i když třeba teď se snažím), tak je to co věta, to smajlík a sázím to tam jak mi to přijde pod ruku ;]
    EZEE
    EZEE --- ---
    DANCHEZ: dekuju, CZ by nejakej nebyl? pac vsechny ty technicky fraze asi nebudu rozumet :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    jinak se neda rict ze by ten editor byl dvakrat stabilni, takze save, save, save
    EZEE
    EZEE --- ---
    kdy budou ti tutory? rad bych se v tom dneska vecer prohrabal
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    ja startuju vzdycky pres frontend
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    SIRLOON: Už to prej má....snad. :)
    No jak říkám, spustit to s parametrem a je jedno jak, jetli přes command lajnu nebo natvrdo dopsat do properties. Pokud člověk spustí jenom UDK.exe bez ničeho do editoru se nedostane. Na druhou stranu, proč si to přepisovat, když ve start menu jsou už napsaný spouštěče pro daný věci, jak pro dema, tak i pro editor.
    EZEE
    EZEE --- ---
    N0NECZ: ten start mi pomohl, jsem fakt lama...:) dik
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    N0NECZ: jak rikam, na ikone UDK dat pravy mysitko - properties - shortcut - target a tam pripsat to "editor"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam