KRISTY:
" NEMESIS asi vi, co ji kamoska rekla, spis nez ty, ne?"Nikde jsem nezaregistrovala, ze by Nemesis psala, ze si uplne presne pamatuje, co ji kamaradka rekla. Ale ty podle vseho, vis uplne presne, jak detailne si to Nemesis pamatuje, ze?
Ja jsem taky mela maly deti a vim, jak clovek obcas vnima zkreslene, a taky mam kamosky, ktere mi obcas telefonuji treba o pulnoci, kdyz se z jejich detma neco deje. Takovouhle (nebo podobnou) "chybu", je schopen z me osobni zkusenosti udelat absolutne kazdy. Podle toho, co tu napsala, je jasne jenom to, ze s nejvetsi pravdepodobnosti nesla po telefonatu s kamoskou volat zachranku. Coz by v pripade skutecneho encefalickeho place po konzultaci s pediatrem udelat okamzite sla. A dneska by tedy resila uplne jine problemy, nez budouci cestu do Peru.
"a ten pojem "encefaliticky plac" se na pribalovych letacich nazyva "neobvykly plac"...nebudou prece ty lidi desit necim, jako je encefalitida ;o/"
Az bude po vakcine pozorovan nekdy plac, ktery typicky doprovazi encefalitidu, tak se tam mozna terminu encefaliticky plac dockas. Navic o encefalitidach se na pribalovych letacich pise. Takovy spalnickovy virus napr. encefalitidu zpusobuje, takze je logicky teoreticka moznost, ze by ji mohla zpusbit i vakcina. Prokazat se to nepodarilo, ale v letaku to byt musi. Vubec na chudaky lidi neberou ohled a takovymito pojmy je strasi.
"Myslim ze kdkokoliv, kdo nekdy pracoval v jakykoliv korporaci a ma jeste trochu inteligence," uz davno prisel na to, ze to ty
farma-firmy, kterym
"vazne jde jen a jen o nase blaho...", delaji uplne schvalne. Desi se toho, ze se podari vyhubit nemoci a oni tak nebudou mit zisky z prodeje vakcin. A tak schvalne pisou na pribalove letaky absolutne absurdni informace o NU a tajne podporuji antivax. Tim docilil toho, ze nemoci, ktere by jinak uz byli davno vyhubene, zacli nekteri lide neockovat a dane viry jsou stale uchovany v populaci i pro budouci generace - tedy budouci ockovance, budouci klienty.