FIN: Fine, je mi líto, ale projevuješ tu už podobný styl argumentace jako ten vyhozený troll, jen na druhé straně barikády.
Za prvé, smiř se s tím, že kopírování NENÍ krádež. Kopírování je kopírování. Krádež je odcizení věci, kterou pak už NEBUDEŠ mít, věc zcela nepochybné hodnoty. Ale nemůžeš totéž vztáhnout na kopírování prostě proto, že nedokážeš podle stejného vzorce určit škodu, kterou ti způsobuje. Prostě nemáš stroj času, abys s ním skočil o měsíc zpátky, zabránil nějakému dotyčnému "zločinci" tvou knihu stáhnout a podíval se, zda by si ji potom koupil nebo ne. To nejde, a z toho důvodu nemůžeš definovat škodu vzniklou kopírováním pouhým počtem stažení - a už proto to nemůžeš postavit na úroveň ukradení housky. Prostě to NEJDE - a svým nekonečným omíláním "kopírování je krádež" jen znechucuješ a provokuješ.
Za druhé - pokud jsi přesvědčen, že Češi jsou národem zlodějů, že u nás lidí jen kradou a jinde je "země zaslíbená," kde můžeš nechat foťák na lavičce a ještě ti ho přikryjí ubrouskem - nuže, hranice jsou otevřené, seber se a odstěhuj se tam. Jistě budou mít radost z dalšího poctivého občana a ty můžeš s chutí hlásit, jak je ti tam líp a jak se už nemusíš stydět, že jsi Čech.
Za třetí - já jsem taky autor, jako ty. Ale přišlo by mi pod úroveň, vytahovat se tím, že jsem "extratřída" a něco víc než ti, kteří mé knihy čtou nebo dokonce jiní amatérští autoři jen proto, že nesdílí můj názor na situaci. Možná ses nechal jen vyprovokovat, ale tenhle názor je egoismus a arogance. Jeho použití v diskuzi coby argumentu je pak trollování.
Za čtvrté - ujasni si, co vlastně chceš. Tvrdíš, že jsi proti ACTA i tvrdým restrikcím - a zároveň po nich voláš. Jako bys křičel, že nemáš rád upalování a přitom určoval, kdo je kacíř. Pokud naděláš ze všech lidí, kteří si kdy něco stáhli nebo přečetli zločince, pak ale nebude v téhle zemi dost dřeva na hranici ani dost kamene na vězení a tvůj přístup je dobrý... k čemu vlastně? Nic konstruktivního do téhle diskuze nepřinášíš, nic nenavrhuješ. Jen křičíš - já jsem poslední spravedlivý a vy všichni jste zloději!