HINTZU: neviem ci vidis stahovacov zo spravneho uhla
podla mna ti Tvoj pohlad brani konstruktivnemu pristupu.
myslim si ze v Tvojich predstavach su to vsetko ludia ktori by si to inak kupili
to je ale mylna predstava, mozem Ti povedat ze vacsinu toho co som si stiahol z netu bolo len do zasoby pre strycka prihodu .... precital som toho maximalne 1promile mozno este menej a vacsinu z toho len raz. Knihy co som si precital viac krat a teda by som ich chcel mozno aj vlastnit je z nich velmi malo - mozem ich vymenovat: Kulhankovi Vladci strachu a mozno aj Nocni klub a Zelazneho Seria Amber. ostatne knihy z netu co som si stiahol a este aj precital, som nezatuzil precitat si este raz a teda viem ze si ich ani nekupim
Je mozne ze si spomeniem na este jednu alebo dve knihy neskor, chcel som len ukazat na ten obrovsky nepomer stiahnuteho cca od roku 2005 (su to terabajty) a toho co som realne precital (uz to je male percento) a co z toho by som naozaj aj chcel vlastnit
Podobnu situaciu mas pri DVDckach ked znizili cenu za 1ks na 1 Euro tak to ludia nakupuju doslova na kila, staci ked chodim po rodinach ale VSETKO JE TO NEOTVORENEa neprehrane ani raz, ale ludia maju dobry pocit z toho ze to maju doma keby daco .... maximalne este tak detske rozpravky ako Saxana, Snehurka a dalsie notoricky zname si obcas prehraju ...
ALRAUNE: nic v zlom ja som jeden z Tvojich citatelov, co si Tvoju knizku jednorazovo precitaju ako oddychovku. Keby som si ich nestiahol z netu tak si ju poziciam v kniznici. za to knizky ktore proste chcem mat tak tie si kupim dokonca aj viackrat, aby som ju mohol darovat (niektore knizky som kupil aj 10ks ked som ju chcel darovat vo velkom). Inak moj zaner ktory kupujem je duchovno psychologicka literatura, mam toho doma cca 30-40 bananovych krabic vratane toho co mi darovali ....
Kedy by som si kupil Tvoju knihu? asi keby som poznal cloveka ktory je zamerany na Tvoj zaner ktory pises a chcel by som mu ju kupit k narodeninam a pod. Aku by som mu kupil knizku od Teba? Asi najviac sa mi paci TinaSalo ako postava: upirka a zaroven drza teenagerka so zmyslom pre humor, takze asi TinaSalo1 alebo 2.
Lotta je prilis tvrda a smutna a Dite skaly je prilis temna
Co by som si prial pre Tinu Salo6 ? aby sa jej konflikt s otcom niekam pohol, mam dojem sa sa to tocii dookola, ale zaroven by som si prial aby Tine ostala jej bezstarostnost nadhlad a humor, skoda by bolo keby sa zmenila na tvrdu diktatorku ako jej otec. (i ked v zivote naozaj jablko nepada daleko do stromu)
Ber to len ako moj nazor, poznam aj fanusikov Lotty ...
chcel som tym len povedat, ze clovek ktory vela cita nema problem si knizku aj kupit i ked kazdy samozrejme to svoje .... ostatne si proste pozicia alebo stiahne z netu
Su ludia ktori kupuju zasa fanatastiku alebo scifi ci nieco ine ... a ostatne si len pozicaju ci stiahnu ...
Najhorsi su podla mna ludia ktori vobec necitaju a tym padom ani nic nekupuju
Odkedy mam Kindle precital som zasa velke kvantum knih .... ;-)
apropo co znamena Tvoje meno alraune? viem ze je to aj nazov Tvoho webu ...
znamena to nieco nebezpecne? ;-)