• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: koukam udelat nejakou start strategii nebude snadny :-) Vetsinou jsem mechaniky na zacatku ignoroval, bo stejne nemas build na to je davat efektivne, a sbiral jsem si mise na potom. Ale ted nejsou zadny mise, masteri spawnujou rovnou. A esence ted vypadaji dost hardcore, krome toho, ze uz je nejde farmit na bilych mapach (coz jsem nikdy nedelal takze tleskam eliminaci konkurence), navic budou tezsi a min rewarding, aspon teda jak to chapu:
    The Amplified Energies Atlas Notable Passive now causes Imprisoned Monsters in your maps to have at least 1 Essence at the highest possible tier (previously "Essences found in your Maps are a tier higher"). Ruthless is unaffected by this change.
    The Crystal Resonance Atlas Notable Passive now causes a Map Boss to be granted a random Essence Modifier from any Imprisoned Monsters slain in your Maps, and causes Remnants of Corruption used on Imprisoned Monsters in your Maps to replace all Essences with one of the Essences on the Imprisoned Monster. It no longer has "Monsters Imprisoned by a Shrieking Essence in your Maps will be Duplicated when released" or "Corrupting Imprisoned Monsters in your Maps cannot release them".

Otazka je, co budou davat nove esence scaraby, jestli se moznost deafening/duplikace nevrati tam?
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Hod mi sem pak odkaz na new Atlas tree az budes neco vedet pls.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak jak to ctu tak to je doslova prehlidka zmen, co zabiji muj tradicni starter... :-)

Plus tohle zabiji vsechny buildy co jsem hral za poslednich nekolik let:
    - The Veiled modifier that provides reduced Mana Cost of Skills during Effect can no longer be unveiled or crafted on Flasks.
    - Ruby, Sapphire and Topaz Flasks no longer grant 20% less Damage Taken of their respective Element. Instead, they now grant +5% to Maximum Resistance of their respective Element. They also now provide +40% to their respective Resistance (previously 50%). These changes affect existing versions of these items.

To bude narocnej tejden na pripravu teda.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Patch Notes - Content Update 3.24.0 -- Path of Exile: Necropolis - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3496784
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Covece kup si lopatua jdi vykopat hrob :D
    Ale jasne ze to zrychlej..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    cywe ani nevim kde zacit, tolik skvelejch veci :)
    jedina kritika, to vykopavani hrobu mi prislo pomaly uz i jen v ukazce, to me bude urcite srat, doufam to zrychlej
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    odhaleni nove ligy plus twitch dropy 12 minut

Twitch
    https://www.twitch.tv/pathofexile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: jako jo no, ale uprimne, 28 kvalitu jsem vetsinou nemel ani na minmax buildech - a ja to vnimam spis tak, ze ted bude na prodej mnohem vic uz s kvalitou... :-)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: myslim tim zmenu quality na flaskach. doted to byl jasnej upgrade quality podle vyvoje v betrayalu. nove je to rng fest vaal orbu, kterej navic zprasi flasku, ze ji muze po spatnym rng maximalne vyhodit...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: co tim myslis? zatim to jsou samy QoL zjednoduseni, za jediny zvyseni rng se da pozadovat presun talismanu do beasty...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    sakra to byl muj farmici plan na startu :-)

In Path of Exile: Necropolis you can exchange Uber Elder Fragments at a Horticrafting Station and Maven Invitations no longer drop, Kirac will now give them to you when you're ready to visit Maven's arena.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    proc nici uplne vsechno, co ma vicemene predvidatelnej craft na podelanej rng shit. uz takto to hraju min a min...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW je tam i moznost vic masteru na jedne mape, to otevira pekny moznosti, ja mam treba vetsinou specnuto v atlase do alva/jun i kdyz oba najednou nemuzu, ted pujde vzit i einhara soucasne a muzu jet pasivni prijem na trech frontach! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: to jo no, ale uprimne i kdyz hraju casto buildy s perm lahvema, tak kvalita vetsinou neni ani treba, takze jsem v pohode s tim
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: No jako ta Qualitya na ty flasky je pekna mrdka :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    takhle jsem si teda tu itemizaci syndicatu uplne nepredstavoval, ale funkcni to bude :-)

Necropolis Quality of Life: Masters and Betrayal
    https://youtu.be/tC0Q3QlGFr8
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MAD_CADDY: nope, vycisti cash, rebuildni klienta
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    Nemáte problémy s crashováním hry? Od hotfixu předminulou noc mi to tak 6krát denně crashne.....což u bossů nebo v Simulcaru dost nasere...teď jsem v něm přišel kvůli tomu o 3 portaly....
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    SKUNK23: pravděpodobně od příštího patche některé věci, které byly jako servis od hráčů, půjde itemizovat. něco jako temple jde prodávat.
    příkladem je aisling slam.

jestli to vyřeší problém s TFT, kdo ví.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    WHITEANGEL:
    EVILMIND: jelikož má eng je pod bodem mrazu mohu požádat o nějaké shrnutí... co jak kdo proč ? zaříznou ty partičky co dojebaly poe, nebo to zase odskacou normalni lidi ? Divine, který je pro mě nedosazitelna věc bude díky tomu ještě 3 X dražší, nebo se bliska na lepší časy.... děkuji
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam