Update k
TEAPACK:
Dneska tu zase byli technici konečně opravit všechno co stálo za bačkoru a kdyby je tu býval potkal revizák, tak je vzal licnou přes držku...
Ze 4 nahlášených závad opravili jen 2, protože k těm zbylým jim nikdo za poslední 3 týdny nebyl schopný dodat noty a já to za ně vymýšlet odmítám.
Takže montéři zase nejsou takoví idioti, nicméně pořád to idioti jsou. Člověk je musí vodit za ruku ale pak dělaj dobře. Jejich manažeři jsou ale ještě větší idioti, než jsem si myslel. Takže jsme sepsali úhledný papír s výpisem všech nahlášených chyb, k tomu seznam opravených chyb a nakonec krátké povídání, jak jsou na tom špatně s informacemi a že jsem jim poskytl co šlo, ale i tak to bylo málo. Uvidíme, co na to jejich vedení...
Prý ale za loňský rok udělal Dům kotlů kolem 1500 zakázek, z toho je 5 opravdu průserových (stejná úroveň jako u mně), a pak měli asi 100 zakázek, kde jim lidi řekli ještě před předáním, ať si to všechno zase odmontují a ať jim vrátí prachy a to včetně těch, co už měli na střeše soláry.