DOGA:
JOSEFDRUHY: pochopil, ale nesouhlasím. Ve dvouštěrbinovém experimetu se zdroj, filtr se dvěma štěrbinami a stínítko zachycující dopad fotonu vůči sobě nijak nepohybují.
Napište mi
p ř e s n ě místo, v mém minulém příspěvku, který kritizujete, kde já tvrdím, že...že
se soustavy vůči sobě pohybují, !, pootáčejí. Nic takového jsem v daném příspěvku nepsal.
Zadruhé píšete :
Dovozovat, že každá ze součástí mechanismu má nějaou svou vlastní soustavu a ty se vůči sobě pootáčejí, to se domnívám, že je nesmysl. Jestliže popíši, napíši, zdůvodním, poukáži, vysvětlím, stanovím, navrhnu, odvodím, atd., že dvě soustavy ( jedna hlavní druhá v ní podružná-vlastní ) se vůči sobě pootáčejí, a že je to podle Vás nesmysl, tak to by jste měl nejprve dokázat, alespoň nějakými indiciemi, když už nemáte řádné důkazy,
a pak to tvrdit.|Ony se pootáčet, v tu chvíli inkriminovaného sledování, nemusí, ony už pootočeny v inkriminované sledování
jsou, my jen, tedy já, konstatuji, že vyslané informace
z už pootočených soustav těmi fotony z pootočené ( nikoliv pootáááááááčené ) soustavy nesou informace jiné než soustava nepootočená.
Napříště bych rád, když vyslovíte protiargumentaci, aby jsteš jí řádně odůvodnil ! ( jako to dělám já ). Díky.