• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEFDRUHYDvouveličinový vesmír, co mu vytknout
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: Když přiletí Mimozemšťan a chemik mu ukáže na papíře jakési čmáranice, které my-pozemšťané čteme CO2, tak přesně podobně je to s tím "vzorečkem" ...no jak jinak by jste chtěl zapsat "Uhlík" pomocí dvojkové soustavy "nul a jedniček" či pomocí písmenek "x" a "t" ??? než těm písmenkám vtělíte smysl že je to čas a délka ...??? Dostal jste nabídku od Bill Gatese za miliardu peněz napsat substituční zankovou zápisovou řeč pro celou fyziku a chemii ( která palktí, a kde bude také platit tato ve dvouznakové podobě ) ve dvouznakové podobě a...a jak to tedy uděláte ? Já už naznačil smysl takové hypotézy ( i bez znalostí matematiky )
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: koeficienty alfa, beta, gama atd, jsou čísla, obyčejná prachsprostá čísla. Indexy slouží pro identifikaci o kterou dimenzi se jedná, např. o dvacátoušestou v atomu mědi ( samozřejmě ta je už uvnitř vlnobalíčku v té kvantové pěně lze-li obsah vlnobalíčku tím asociativním výrokem popsat...nejsem vševěd. )
    A co dál ? se chcte zeptat ?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    GRENDAL: jistě ale né "z vody" nýbrž z DIMENZI časoprostoru... už jsem naznačil, že v ranném vesmíru když vznikly částice, že příslušné antičástice také vznikly, ale "za oponou" tedy ve druhém kvadrantu Multivesmíru, tedy "ve vedlejším antisvětě"... náš vesmír je Definován "svou" šipkou času, v antisvětě jde šipka času obráceně ( fyzikové říkají že se cyklicky vesmír vrací na začátek po krachu do nového třesku atd...) Některé částice mají takové "vlnobalíčky" že kos toho vlnobalíčku zasahuje do "antivesmíru". foton např. je přesně v tečné rovině mezi naším vesmírem a sousedním antivesmírem tj. foton je symetricky půlkou svého vlnobalíčku v tomto kvadrantu a druhou půlkou je v druhém kvadrantu. V té ploše je osa rotace. ( spin pro elem. částice které ho mají ). Některé částice mají vlnobalíček celý v našem kvadrantu a proto nepozorujeme antičástici ( např. neutron )
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Ukázka stavby hmoty http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/ea/ea_016.doc jenže zde není účelem přepisovat své web-stránky. Zde je účelem debatovat nad HDV a dávat té hypotéze tvrdé háky, důkazy k potopení. Mě se vytýká že neovládám fyziku soudobou a nabádá ať se jí jdu naučit. Až připetí Mimozemšťané, tak jim budete také nařizovat aby si nejdříve nastudovali "naší" fyziku než se začnete vzájemně bavit o jejich fyzice ???...anebo máte také povinnost si nastudovat "jejich interpretaci Vesmíru" pro dialog.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: & ted tedy zpatky k memu dotazu. co je xi & co je tj . zarazi me pritomnost tech koeficientu alfa, beta, gama, delta. jak se tam dostaly, kdyz jejich vyznam nezna ani autor?


    dale nevim, co znamena vzorec uhliku. nejedna se pouze o mnohem komplikovanejsi & obskurnejsi zapis jiz zavedeneho 126C ?

    GRENDAL
    GRENDAL --- ---
    JOSEFDRUHY: až na to, že v důsledku existence kvantové pěny nevznikají jakékoliv reálné částice....
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    GRENDAL: já jsem přesvědčen, že je to stejné. Dokonce si myslím, že "vře-li vakuum" že vřou reálné artefakty tj. dimenze veličin, ...ale když se řekne "kvantová pěna" tak to je co???, co je kvantováno ?, co jiného než dimenze veličin. Pokud ne, pak to je je jako když řeknu nadzvedutá torzní divoženka
    GRENDAL
    GRENDAL --- ---
    JOSEFDRUHY: jenže mě nezajímala kvantová pěna, ale "var vakua"...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    GRENDAL: no vidíte...myslím, že to na tom obrázku je dost názorný "jaká" je ta moje představa o vlnobalíčkování a tvorbě "vzorečků" pro ony vlnobalíčky.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    GRENDAL: tak tady jsem pro Vás hledal ve svém počítači tento obrázek 45 minut http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/c/c_016.jpg abych Vám předvedl "co to je pěna časoprostoru"...doufám že jste poznal, že to není můj výmysl ale výmysl fyziků i ten obrázek - na Planckových škálách je čp prostě "převlněný" topologicky a v té měnící se pěně "vyskočí" někdy za 14 miliard let vlnobalíček který už zůstane neměnným...např. proton
    GRENDAL
    GRENDAL --- ---
    co je na tom obrázku raději nechám bez komentáře...
    GRENDAL
    GRENDAL --- ---
    teď už jen stačí mapsat a je to...

    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: no, vzdyt takhle se obrazky vkladaji.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Nikdo mi nepomohl s návodem jak vkládat obrázky, tak jsem musel, bohužel, komplikovaně dát obr. na svůj web a odtamtaď dát odkaz
    http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/c/c_014.jpg
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    HTML příručka, přehled HTML tagů
    http://www.jakpsatweb.cz/html/
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: jak by ctenar mohl vedet, ze tam neco zamerne chybi? vzdyt je ve vasem vlastnim zajmu, aby to bylo osatnim co nejsrozumitelnejsi.


    ja jsem se diky tomu dopustil nedovoleneho kraceni, coz jste mi jeste vytknul.

    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: citace : ...ale vysvetleni nikde zadne neni. opet nevidim indexy.
    reakce : ano velmi často si práci zjednodušuji vynecháním indexů s tím že čtenář bude o tom vědět a bude i vědět, že krátit se zde nedá ( kvůli různosti indexů ).
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    zkouška dávání obrázku ...
    GRENDAL
    GRENDAL --- ---
    JOSEFDRUHY: bohatě by stačilo, kdyby jste dal na ten konkrétní obrázek odkaz, stejně jako ho dáváte na to ostatní...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam