LUBOB: A hulvát jste sjteně nepoučitelný ( když vám matika nic neříká .. ). Prostě hulvátem zůstanete. Také chodíte ráno kolem koupelny kde se u zrcadla mejkapuje Vaše dcera co má akné a říkáte jí lichotky "no seš krásná jako baba Jaga v pozdějších letech" ..ano ? máte takové zvyky ? které užíváte doma, v práci v sámošce atd. ? levou zadní ? To Vás maj lidi rozhodně rádi.
LUBOB: ano, moje vize nejen vede k tomu že se Pavel vrátí stejně starý jako je Petr, ale já to i dokazuji, na rozdíl od vás kdy mi plivnete na stůl nějaký wolfram a myslíte si tím, že jste obhájil ty vaše předešlé nesmysly, že při návratu rakety a brždění čas rakety stále dilatuje. Nejenže si tu pitomost myslíte, ale důkazy co na obranu předvádíte to nepotvrzují. A navíc tvrdíte, že by můj názor byl v rozporu s experimentem. Umíte říci "s jakým" experimentem ? Vy nějaký znáte, který byl proveden ?
citace :"no jo, jenze vase vize vede k tomu, ze pavel by se vratil na zem stejne stary jako petr, & to je v rozporu s experimentem.
spravny vedec takovou hypotezu zavrhne, ne ze se ji bude hloubeji zabyvat. "
Reakce : jo tááák, to vy jako jste ten správný vědec...ha-ha-ha a proto máte "povinnost" zavrhovat a zavrhovat...ha-ha-ha
citace :"to jste z toho nevycetl? porad chcete duuuuukazy, & jak vam jeden clovek poskytne, zase brblate :-)"
Reakce : jenže to musíte podávat takové důkazy abych otevžel sanici a spadl do hlubokého bezvládí. Pak nebudu brblat. Důkazy musí být silné jako moravská slivovice ; protiargumenty musí být 3x silnější než předloha. A to Vy neděláte. Od května jste se zmohl v prosinci na nějakou ukázku z wolframu, kde vůůůbec ta nic nedokazuje na Vašem tvrzení o ukázce, že dilatuje čas rakety i té která brzdí.