LUBOB: a u Vás se LUBOBe zrychlení "a" v rovnici t´= c/(-a)*ArcSinH(-a*t/c) nemění ?
Pokud se zrychlení nemění a já ho zvolím, např. 5 000 000 m/sec., a bude neměnné, pak mi vyjde po dosazení do rovnice t´= c/(-a)*ArcSinH(-a*t/c) toto :
Za 2 pozemské sekundy uběhnou na raketě 1,9996 sekundy raketové
Za 7 sekund pozemských uběhne na raketě 6,984 sekund raketových
Za 100 sekund pozemských uběhne na raketě 77,02 sekund raketových
Za 1000 pozemských sekund uběhne na raketě 210,44 sekund ( očima Pozemšťana ) ( velitel rakety to nepozoruje, ten má časové intervaly stejně dlouhé jako Pozemšťan )
atd. a...už tu je dalěší hrůůza. Dilatace by měla být "prodlužováním intervalu", což znamená, že je asi zapotřebí ještě udělat nějakou reciproci hodnotu pro ten interval raketový, nééé ? Do 1000 sekund "pozemských" se vejde jenom 210 sekund "raketových" čili raketové intervaly jsou delší, proto se jich vejde méně do úseku časového pozemského... ; no není to jasná ukázka pootáčení soustav ? a pak snímání pootočeného intervalu do průmětny pozemské ? Delší úsečka pootočená se promítne do průmětny jako kratší úsečka.
Ještě jste mi neobjasnil předchozí hroznou podivnost a už tu je další hrozná podivnost...a s tou to je jak ?
Budu studovat situaci při brždění dál a dál...dokud neprokáži že se mýlíte.
A malá poznámka : Raketa když je daleko a doletěla "tam" jen pomocí jednoho neměnného zrychlení ( dle LUBOBa se zrychlení zvolí a už se nemění ) tak když se otočí raketě na let zpět, tak poletí také jen jedním konstantním zpomalením ? ( a narazí do Země jako kometa ?bez změny brždění (?)