LUBOB:
citace :"muj vzorecek (po celou dobu, co se o tom tady bavime, 30x jste mi ho vytykal jako spatny) je t'=t*√(1-v^2/c^2).
pokud se rychlost v blizi k c, pak je vyraz pod odmocninou nulovy & vyjde t'=t*0=0. cas na takovem telese s rychlosti c se zastavi.
nevim, odkud se vam najednou vzalo nejake nekonecno, ale nedivim se, protoze ve vymysleni si vlastnich blbosti & pak jejich prisouzeni oponentovi jste mistr nad mistry.
chcete-li jeste neco namitat, protoze jsem vam napsal neprijemnou pravdu, usetrim vam praci & udelam to za vas. "to je neuveritelne, jaky ja jsem grazl !!!!!!!!)"
REAKCE : Dnes se budu intenzivně věnovat rozporu ve vzorci pro dilataci mezi mou a vaší verzí, nebudu mí tedy moc času na vybavování se a oplácení hnusů, které plodíte svým urážením a ponižováním lidské důstojnosti ( nechám to už na archív a posouzení čtenářům budoucím )
Nyní poznámka : Proč neodpovídáte na mé otázky ? ( alespoň za minulé 2 dny )
Druhá poznámka : co to je podle Vás t´? a co "t" ? ;
Poznámka třetí : říkáte, že při véé se blíží cééé bude t'=t*0=0 , což znamená, že na pohybujícím se tělese se čas zastaví..., dosdte mi čísla za "t´" a za "t", budte od té laskavosti nadvědce !!!! Co to je že se čas "zastaví" ? Zhnamená to, že původní čas ( při véé se blíží nule ) je t´= t = ? a...a při vééé nenulovém je ( podle Vás ) t´větší anebo menší číslo než "t" ?? Napište rozmezí "od - do" jak velké bude t´při vééé = 0 a vééé bude skorocéééé.
Poznámka čtvrtá : Mimochodem podle mě "na fotonu"( v jeho soustavě s fotonem spojené ) čas neběží, respektive "na fotonu" čas stojí, neplyne protože c = 1/1 = nekonečno/nekonečno = 0/0 ( to jsou ty pomůcky pro mě, dobré pomůcky l logice né do matematyky a...a čas běží jen tam kde má těleso rychlost menší než cééé.
Poznámka pátá : do matematiky mi stačí pro
logické !! uvažování toto :