FRONEMA: stejně. Pokud to voní a je to nakyslé, tak ti do toho nalítaly nějaké lactobacilly z ovzduší a je to v pořádku. Když to necháš stát v teple, tak to dokysá
Pokud to začne smrdět, tak vyhrály nějaké jiné breberky.
Pokud si to chceš pojistit, dáš tam nějaký startér. Pokud to nemá být z nějakého mléčného produktu, tak pro tebe bude nejjednoduší nasypat tam obsah tablety lactobacilů z lekárny.
Ty věci z lekárny by mohly být celkem odolné, takže pak půjde jako startér použít zbytek zkysaného kokosového mléka. Ovšem může se stát, že pak postupně budou další a další verze horší kvality (řidší a tak). Pak nezbývá než použivat vždy čerstvé kultury.
Klasické jogurtové, smetanové kultury koupíš zde
http://www.milcom-as.cz/produkty/produkty-pro-domaci-a-faremni-vyrobu.html
Jde je zrecyklovat tak dvakrát, třikrát a ořechové mléko budou kysat taky.