ANNIKA: mam se snídaněmi stejný problem. 6x tydne vstávám nejpozději v 6 a krom času na to proste nemam žaludek. Snídám banán s ořechy bud s jogurtem nebo zakapnuty medem a citronem. Stačí mi to nejpozději do 11, kdy si dávám bud v praci polévku nebo kdyz jdu ze cvičeni tak "2.snidani" - vajíčka, v tuhle dobu uz v pohode, miluju je, se slaninou i samotný, ale ráno to proste nejde. Ja jsem po 3 týdnech ztratila na objemu (hlavně vodu), ale začala jsem zároveň i cvičit (před tím jsem sem tam behala, teď funkcni trenink 2-3x tydne). V červnu jdu na komplet měření, tak jsem zvědavá, co a jakým směrem se hne. Přítel začal uz před pul rokem výrazně vic cvičit a se mnou jist primal a zhubnul brutálně, je to u těch chlapů k vzteku :)
Ja si teda neumím představit ani ten vývar nebo salat...jako třeba 2 hodiny po vstávání uz klidně jo, to uz jsem měla i bucek :) ale na to většinou nemam cas, mam hodinu a pul po probuzení uz zaprah někdy i na 7-8 hodin v kuse. Takze s tím taky bojuju, najít rovnováhu mezi sytosti a žaludkem. Jednou uz jsem se i "hecla" a dala si hned ráno v 6 michana vajíčka a po dvou soustech, co se mi to vracelo, jsem to vzdala.