XINDL: Ano, mám i psychické problémy (které chlast trochu umí krátkodobě léčit, ale dlouhodobě umocňuje), rozhodl jsem se začít řešit oba svízele zároveň a lékař mi vybral tianeptin s tím, že by měl kromě AD účinku snížit i touho napít se. Koukal jsem, poněvadž kromě medikace oklikou přes antabus jsem jaktěživ o léku na alkoholismus neslyšel. Jenže jak jsem tak gůglil, něco by na tom mohlo být. Jakřikám, i přes krizové podmínky se cítím nebývale dobře (co se týče chuti na flašku).
V tom ostatním, co píšeš, ses celkem trefil. Jistě, náplň času, to je důležité. Bembajs jsem dříve hrával. Někteří kámoši stále chodí, stačí se k nim znovu přidat, akorát to pivo po hře si s nimi nedám ;) Na škole jsem dělal atletiku, tenkrát mě bavila a běhat bych asi potřeboval i ze zdravotních důvodů. Rád se saunuju a dřív jsem u toho i plavával, což jsem před pár lety přestal a znovu začnu. A hory, no jasně, akorát přes tu zimu mě to tak nebaví jako zbytek roku...
No a s tou palicí si to tak nějak myslím, super to už úplně nebude (taky neomládnu :), ale trochu spravit nebo aspoň zastavit by se to, doufám, mělo, normálně cítím, jak hloupnu. Býval jsem náruživý čtenář, zhruba před pěti lety jsem přestal, už mě nebavilo číst třikrát dokola stejnou stránku. Velice dychtivě se chystám do četby urychleně znovu vrhnou, už jen proto, že se mi za ty léta doma nakupilo hezkých pár neprečtených knih. A na deskovky mě zval dřívější dobrý kamarád, který přestal pít před dvěma roky a se kterým se stejně chystám sejít kvulivá konzultace a pokecu o odvykačce u pita, takže to jeho pozvání s odstupem času asi příjmu a zkusím zavzpomínat na Dračí doupě :)
KEB: Ohledně suché cesty si jistý jsem, přestože vědomí toho, že už nikdá nežahnu opravdové pivo je takové nějaké smutné.