FRDK:
"Navíc už vím, že vůli na to to ukočírovat mám..."
Já docela chápu, že si to člověk myslí, myslel jsem si to taky, ale ten sešup, (když se to nepovede) je hrozně rychlej.
Já jsem si taky říkal: Mne nikdo do blázince nedostane, já to zvládnu, bude to těžký, ale zvládnu.
Dneska, kdybych věděl, že mi hrozí recidiva, bych neváhal ani minutu a vyhledal odbornou pomoc. Co si budeme namlouvat, těžkej alkáč to sám v 99 procentech ( vymyšlený, nepotvrzený číslo, ale myslím že sedí) SÁM NEDÁ! Protože jenom v nějaký léčebně, odříznutej od okolí, v kterém ťaví, má šanci. Jak tak sleduju ty diskuze tady, určitě mi to "vyléčení kolegové" potvrdí, že je ze sraček dostala až odborná pomoc. A věř mi, že to, že jsi to napsal sem, je to nejlepší, cos mohl udělat. Protože jsi si sám PŘIZNAL, že není něco v pořádku. Já to měl taky tak a radu (absolventa léčebny v Červeném dvoře), abych se netrápil s marnými pokusy o samoléčbu poslechl a dnes jsem, myslím, po osmi letech, z nejhoršího venku.
Můžeš nás (sledující) poslechnout nebo nemusíš. Ale alespoň o tom trochu přemýšlej. Jenom to, že někteří z nás to zvládli a snaží se ti poradit.
Proč to píšu? Protože stejně jako COPS192 z toho nemám dobrý pocit... Taky přeju hodně štěstí!