TOMVYN: jo. ne. hele, s elektrickýma letadlama se experimentuje, každopádně... ty tlaky na snížení energetické náročnosti jsou podobné solárním letadlům - POUZE tam není žádný požadavek na maximalizaci plochy křídla (spíš naopak - jako skoro u všech jiných poháněných letadel)
BURAN: nevím. nemám žádný přepravní systém. pokud by to skutečně někdy někdo realizoval, tak asi "více než jedno". nemyslím, že je to prostředek pro běžnou rutinní dopravu - na druhou stranu - bude zajímavé sledovat, jak se např. v éře ekonomické krize a teleprezence změní poměr mezi "služebními cestami" a "cestami pro zábavu"...
BURAN: no ale já 2) nechci: není jednodušší se na nějakých pojmech prostě shodnout?
TOMVYN: já jsem řadový člen pirátské strany, nemám na ně velký vliv... zkus se rozhlížet spíš po předsednictvu a jiných funkcionářích, pokud tě trápí pirátská strana... to s tímhle klubem nemá společného lautr nic (až na to, že samozřejmě bych se měl snažit co nejvíce porušovat copyright, abych z toho udělal politickou kauzu... jenže já jsem trochu líný a moc se nesnažím...)
"pokusy na lidech"? v klubu na NYXu? kdokoliv má pocit, že byl zabanovaný neprávem, může mi napsat soukromý vzkaz - a tam si vyříkáme, za jakých podmínek ban zruším.