XCHAOS:
takže nejde jednoznačně říct, že "plánuju lítat nad stall speed" - v absolutních číslech asi ano, v relativních ne, může to být klidně 150% stall speed - a tohle je krasnej priklad co se stane, kdyz xchaos konecne pochopi, ze napsal nejakou hloupost. Ego mu nedovoli proste napsat "no jo vlastne, mas pravdu", takze nastupuje lhani, mlzeni a vykrucovani. Rozeberme si to:
Copak jsi napsal puvodne?
[ XCHAOS @ Solární letadla a vzducholodi (pilotovaná/bezpilotní+stratosférické/elektrické létání+rychlostní rekordy solárních aut) ] Letadla se málokdy dostávají na pádovou rychlost pod 30 km/h, pokud tedy tvrdím, že chci letět 10 m/s, je to riskantní, protože poletím těsně nad pádovou rychlostí (ale myslím, že v dané kategorii to zas tak nezvyklé není). a nasleduji "vypocty", pouzivajici 10m/s (jen pro kontrolu, 30km/h je 8.3m/s).
A postupne, co rikas ted?
takže nejde jednoznačně říct, že "plánuju lítat nad stall speed" - jednoznacna lez, pridavam do seznamu. Viz tvoje puvodni zprava.
Nicmene, uz jsi se naucil, ze na nyxu lze dohledat co jsi vlastne rikal, takze vzapeti prichazi klickovani:
v absolutních číslech asi ano, v relativních ne, - takze rekl jsi to, nebo ne? Ze by zase tvuj manevr "X jsem nerekl, krome pripadu, kdy ano"? (Uz chapes, proc myslim ze mas problemy s logikou? 8)) ) Podle tebe je mozne, aby neco bylo "absolutne" tesne, ale "relativne" ne? Jakpak to funguje?
může to být klidně 150% stall speed aha. Takze kdyz je neco o 150% vyssi, tak "absolutne" to je tesne, ale "relativne" ne? Jako "Ano strazniku, vim ze jsem ve meste jel 75km/h, ale nechapu proc mi chcete dat pokutu, prece to je v absolutnich cislech tesne nad padesatkou, i kdyz relativne ne?" Opravdu to myslis vazne? Ze kdyz je neco o POLOVINU vetsi, tak je to "tesne"?
A samozrejme, tech tvejch 150% je zase jen mlzeni a klickovani, protoze v puvodni zprave je to 8.3 vs 10, coz _fakt_ neni 150% 8)))