XCHAOS:
XCHAOS: Konec offtopicu na ktery reagujes dalsim prispevkem? ;) Kdyz chces ukoncit offtopic, tak v tom klubu reaguj sam misto tady :P
Musk má daleko širší záběr, než jsem si kdy troufl třeba já:
1) Rad bych upresnil, ze nikde v mem threadu te nesrovnavam s Muskem, to tady zatim delas jenom ty a Redguy ;)
2) "focusmainak" neznamena "chci litat do vesmiru tak me zajima jenom jak se stavej motory k raketam", to znamena "zajima me tahle jedna vec" (OK, v jeho pripade tri) "a nasavam vsechno co potrebuju k tomu, abych toho dosah". Vsechno ostatni (jako treba nyx a nebo kde budu bydlet) pocka.
Vidím Muska jako Edisona naší doby - ja ani ne, kazdopadne o tom Teslovi nepochybuju, jenom moc nevim, jakou to ma relevanci.
je třeba mu přiznat, že je nejúspěšnější "geek celebritou"... ale fakticky jeho přístup je spíš manažerský a má na spoustu dílčích věcí "svoje lidi" -- to je tak nejak definice firmy, ze nedelas vsechno sam, ale zaroven mam pocit ze vsichni mluvi o tom, jak je on par s experty v danych oborech, ostatne ve SpaceXu je i CTO AFAIK
ale já ho sleduju od doby, když byl ještě "garážový" jako všichni ostatní -- muzu se jenom zeptat, ktera to byla? Protoze ja celkem sledoval vicemene celou PayPal mafii a jestli to jak jedou je garazovost, tak...to vlastne vysvetluje tu garazovou vyrobu letadel ;)
ale tak pro tu legraci -- libi se mi, jak clanek o "takhle uvazuje Elon Musk" behem jednoho prispevku prevedes na "Uvazuju v podstate jako Elon, dobreja" ;)
Kazdopadne bod 4) pisu do zlateho fondu :)