XCHAOS:
Nabídnout lidem výlet přes Alpy k moři za 7 dnů tam a 7 dnů zase zpátky... bez kapky paliva, bez jediné Wh elektřiny z uhlí nebo z jádra? já myslím, že určitý business model to je - pak jsi pitomec. Low cost aerolinka te k mori doveze za dve hodiny za cenu, ktera bude pravdepodobne vyrazne nizsi nez cena ubytovani a jidla za tech 14 dni cesty xchaosoplanem, ani nemusim pocitat kolik by stal vlastni let.
dovolená, během které strávíš 4h každý den ve vzduchu (kromě vysloveně deštivých dnů, kdy si z panelů aspoň dobiješ notebook a uvaříš), podle mě už dává určitý smysl a je to něc - nedava. Podivej se, jak "pohodlny" je kokpit Solar Impulse nebo i libovolneho vetrone. To fakt neni neco, kde chces ctrnact dni travit ctyri hodiny denne jako "dovolenou".
jo, a že jsem to nestudoval: https://en.wikipedia.org/wiki/Samuel_Morse byl malíř. - HAHAHAHAHAHAHAHAHA. Jsi tak tupej lhar nebo tak neschopnej si precist, co se vlastne pise na tom co linkujes?
After attending Phillips Academy in Andover, Massachusetts,
Samuel Morse went on to Yale College to receive instruction in the subjects of religious philosophy,
mathematics and science of horses. While at Yale,
he attended lectures on electricity from Benjamin Silliman and Jeremiah Day
To je proste tak neuveritelnej ohnostroj neschopnosti a tuposti co predvadis. Loving it! 8)))